Robbanóanyagot kapott levélben egy pécsi gyermekorvos?
hirdetés
Címlap / Őrület / Robbanóanyagot kapott levélben egy pécsi gyermekorvos?

Robbanóanyagot kapott levélben egy pécsi gyermekorvos?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Valószínűleg robbanóanyagot kapott levélpostai küldeményben egy gyermekorvos Pécsen. 

A neve elhallgatását kérő doktornő az MTI-nek elmondta: rendelőjébe kora délután három küldeményt hozott a postás. Az egyiket kibontotta, azt gondolva, hogy orvosi papírokat kapott, de abban nejlonfóliába csomagolva mintegy húszgrammnyi sárgásfehér port talált, ezért hívta a rendőrséget.

Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a rendőrség gyorstesztje robbanóanyag jelenlétét mutatta ki a csomagban. A rendőrök a tűzszerészekre várnak, ők további vizsgálatokat végeznek a helyszínen. Ha bebizonyosodik, hogy valóban robbanóanyagról van szó, elszállítják, ha nem, a tisztiorvosi szolgálat munkatársai viszik el, és további vizsgálatoknak vetik alá.

A doktornő az MTI tudósítójának szólt arról is, hogy a nejlonfóliába helyezett anyag dupla borítékban volt, a külsőn egy angol, a belsőn egy holland címzett szerepelt, feladónak pedig az ő rendelőjének címét írta rá valaki. Sejtése szerint a küldemény úgy kerülhetett hozzá, hogy a címzett nem vette át, ezért a posta elküldte a borítékon szereplő feladónak.

Az orvos megjegyezte: nem hiszi, hogy bármilyen, ellene irányuló akcióról, bosszúról lenne szó, szerinte a küldemények egyszerűen eltévedtek, így kerülhettek hozzá.


 
 
[ 1114 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x