Évtizedeken át erőszakolta lányait egy osztrák férfi
hirdetés
Címlap / Őrület / Évtizedeken át erőszakolta lányait egy osztrák férfi

Évtizedeken át erőszakolta lányait egy osztrák férfi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Őrizetbe vettek Ausztriában egy 80 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 1970 óta rendszeresen megerőszakolta és bántalmazta két szellemi fogyatékos lányát - adta hírül az osztrák média. 

Egy szociális gondozó tett feljelentést a felső-ausztriai férfi ellen, aki egy kis felső-ausztriai faluban, Braunau járásban lakott két felnőtt korú - 53, illetve 45 éves - lányával.

A feltételezett áldozatok a vallomásukban azt mondták, hogy apjuk verte őket és azzal fenyegetőzött, hogy lelövi őket. Megtiltotta nekik, hogy idegenekkel találkozzanak, s a rendőrség szerint teljesen megfélemlítette őket. Májusban, amikor a férfi egy alkalommal ismét nemi erőszakot akart elkövetni az idősebbik lányán, dulakodás közben elesett és nem tudott felállni. A gondozót a két nő hívta ki, két nappal később.


Ebben a házban lakott a 80 éves férfi és két lánya

A férfit egy szociális otthonba szállították be, s miután lezárultak a kihallgatások, ott vették őrizetbe csütörtökön.

A kétezer-négyszáz lelket számláló település lakói értetlenül állnak az eset előtt. Ausztriában az ügy az amstetteni Josef Fritzl ügyét idézi fel. Fritzl 24 éven át tartotta házuk pincéjébe bezárva saját lányát, és hét gyermeket nemzett neki úgy, hogy mindezt titokban tartotta a házban vele együtt élő felesége előtt. Az "amstetteni rémként" is emlegetett szellemileg abnormális férfit börtönben letöltendő, életfogytiglani börtönre ítélték. 
 
[ 1943 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x