Börtön a fiának adott pofonért
Címlap / Őrület / Börtön a fiának adott pofonért

Börtön a fiának adott pofonért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Bíróság elé állítják Svédországban azt az olasz turistát, aki Stockholm utcáin lekevert egy pofont a fiának; kiskorú bántalmazásáért két napot már börtönben is töltött. 

A tinédzser korú fiú nem akart bemenni a szülei választotta étterembe, ezért apja lekevert neki egy pofont. Kettő is elcsattant, állították az édesapát letartóztató rendőrök. A hatóságokat az olasz sajtó értesülései szerint két líbiai nemzetiségű személy értesítette, mivel Svédországban az ilyesfajta gyereknevelési módszer bűncselekménynek számít.

Az olasz apa, a 46 éves Giovanni Colasante, egy informatikai cég menedzsere, a dél-olaszországi Canosa di Puglia önkormányzati testületének tagja két napot töltött cellában. Szabadulása óta sem hagyhatta el Svédországot, háromnaponként kell a rendőrségen aláírásra jelentkeznie és szeptember 6-án a bíróság előtt védekezik majd kiskorú bántalmazásának vádja ellen. Az apa védelmében számos olasz tanú jelentkezett: annak a turistacsoportnak a tagjai, amely a Colasante családdal együtt vett részt a skandináv fjordok közötti hajóúton. Ennek egyik állomása volt Stockholm.

Félreértés történt: egy olasz családban, főleg ha déli, teljesen más a szülők és a gyerekek viszonya, mint a svédeknél. Az olaszoknál a legközelebbi rokonok is szenvedélyesen, hangosan, kezükkel hadonászva veszekednek, de ez még nem jelent bántalmazást - kommentálták az esetet olasz lapok. - Ügyfelem nem is ütötte meg a fiát - hangoztatta Colasante ügyvédje. Az apa nem kívánt nyilatkozni attól tartva, hogy félreértik szavait, de lidércálomnak nevezte a történteket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x