Angolna a péniszben
Címlap / Őrület / Angolna a péniszben

Angolna a péniszben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Különös baleset ért egy kínai férfit, aki egy kozmetikai fürdőben ült: egy angolna bekúszott a péniszébe és egészen a húgyhólyagjáig felnyomult.  

Egy ideje már Európában is divatosak azok a kozmetikai fürdők, amelyekben a vízben úszkáló halak csipegetik le az elhalt bőrt, a bőrkeményedéseket - persze többnyire a páciensek lábáról.

Az egyik kínai "nem ortodox" fürdőben Zhang Nan éppen az élő angolnákkal fürdőzött, abban reménykedve, hogy a kezelés után 10 évvel fiatalabbnak fog kinézni, amikor az egyik állat a bőrtisztogatás helyett inkább behatolt az 56 éves férfi péniszébe.


Egyszer csak éles fájdalmat érzett és riadtan fedezte fel, hogy egy kis angolna éppen a péniszén belül halad felfelé. Mint mondja, megpróbálta megfogni és kihúzni, de egyszerűen túl síkos volt. Aztán újabb éles fájdalom jelezte, hogy az angolna megérkezett a húgyhólyagjába.

Zhang Nan elrohant a kórházba, ahol háromórás műtéttel távolították el belőle az angolnát, amely akkorra már elpusztult. A sebész, Jin Wang azt mondta a sajtónak, hogy hiába volt vastagabb az angolna, mint a húgycső átmérője, annyira síkos a teste, hogy így is könnyedén be tudott hatolni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x