Angolna a péniszben
hirdetés
Címlap / Őrület / Angolna a péniszben

Angolna a péniszben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Különös baleset ért egy kínai férfit, aki egy kozmetikai fürdőben ült: egy angolna bekúszott a péniszébe és egészen a húgyhólyagjáig felnyomult.  

 

Rendezvénynaptár
Egy ideje már Európában is divatosak azok a kozmetikai fürdők, amelyekben a vízben úszkáló halak csipegetik le az elhalt bőrt, a bőrkeményedéseket - persze többnyire a páciensek lábáról.

Az egyik kínai "nem ortodox" fürdőben Zhang Nan éppen az élő angolnákkal fürdőzött, abban reménykedve, hogy a kezelés után 10 évvel fiatalabbnak fog kinézni, amikor az egyik állat a bőrtisztogatás helyett inkább behatolt az 56 éves férfi péniszébe.


Egyszer csak éles fájdalmat érzett és riadtan fedezte fel, hogy egy kis angolna éppen a péniszén belül halad felfelé. Mint mondja, megpróbálta megfogni és kihúzni, de egyszerűen túl síkos volt. Aztán újabb éles fájdalom jelezte, hogy az angolna megérkezett a húgyhólyagjába.

Zhang Nan elrohant a kórházba, ahol háromórás műtéttel távolították el belőle az angolnát, amely akkorra már elpusztult. A sebész, Jin Wang azt mondta a sajtónak, hogy hiába volt vastagabb az angolna, mint a húgycső átmérője, annyira síkos a teste, hogy így is könnyedén be tudott hatolni.
 
 
[ 4052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x