Elásott emberek: a gyanúsítottat Szerbiában már többször...
Címlap / Őrület / Elásott emberek: a gyanúsítottat Szerbiában már többször elítélték

Elásott emberek: a gyanúsítottat Szerbiában már többször elítélték

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Bácsföldvári (Backo Gradiste) illetőségű az a szerb férfi, akit a magyar rendőrség a csepeli gyilkosságsorozat egyik elkövetőjeként őrizetbe vett. A Blic című belgrádi lap szerint a 38 éves Dragan Bajicot Szerbiában már többször elítélték különböző bűncselekmények miatt. 

Ezt megerősítve pedig Ivica Dacic szerb belügyminiszter arról is beszámolt, hogy Bajicot körözték is a szerb hatóságok.

"A szerb állampolgárságú Dragan Bajic a vizsgálat során, amelybe az FBI is bekapcsolódott, azt állította magáról, hogy macedón nemzetiségű, és egy 39 éves Aleksandar Mencev nevére szóló eredeti dokumentumot találtak nála. Fennáll a gyanú, hogy Bajic három álnevet használt" - olvasható a Blic internetes portálján.


Bajicot azzal gyanúsítják, hogy egy magyarországi házaspárral együttműködve a Csepel-szigeten kirabolt, majd élve eltemetett több embert. "A szörnyű bűncselekmény augusztus 11-én derült ki, amikor egy 31 éves romániai férfinak, akit Dragan Bajic és tettestársai kifosztottak, majd élve eltemettek, sikerült kiásnia magát, és elmenekült a helyszínről" - írja a Blic.

Az újság megszólaltatta a gyanúsított lánytestvérét, aki a vajdasági Bácsföldváron él.

"Dragant utoljára hét évvel ezelőtt láttam, a nagybecskereki börtönben. Nem sokkal később megszökött a börtönből és azóta se nem láttuk, se nem hallottunk róla" - mondta a Blic munkatársának Nadica Bajic, akinek arról sem volt tudomása, hogy bátyját mivel gyanúsítják.

"Közülünk senki, a szülők sem tudják mi van Dragannal. Ezért nem tudok többet mondani erről" - tette hozzá a nő, aki Dragan szűkebb családjának tagjaival együtt él Bácsföldváron.

Dragan Bajic viselt dolgairól Szerbiában vastag dossziéval rendelkezik a rendőrség. Tízegynéhány alkalommal elítélték már okirat hamisítás, autólopás, rablás és egyéb bűncselekmények miatt - írta a belgrádi Blic.

Ivica Dacic szerb belügyminiszter szerdán Belgrádban megerősítette, hogy a Budapesten őrizetbe vett szerb gyanúsítottat, az 1973-ban Verbászon született Dragan Bajicot a szerb rendőrség már körözte, mert számos bűncselekményt követett el és megszökött a nagybecskereki börtönből. "A szerb belügyi szervek segítettek magyar kollégáiknak a keresett személy beazonosításában" - mondta Dacic, aki szerint 16 féle álnevet használt a körözött szökevény.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x