Napok alatt megöregedett, pedig csak 26 éves
Címlap / Őrület / Napok alatt megöregedett, pedig csak 26 éves

Napok alatt megöregedett, pedig csak 26 éves

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy fiatal vietnami nő, Nguyen Thi Phuong allergiás rohamot kapott egy tengeri herkentyűtől, majd különböző gyógyszereket szedett az eleinte rettenetesen viszkető bőre miatt. Szinte napok alatt megöregedett a bőre, petyhüdt lett és ráncos.  

A 26 éves nő most úgy néz ki, mintha 70 éves lenne, sokan csak akkor ismerik fel, amikor megszólal. A szörnyű átalakulás még 2008-ban történt, akkor kapott allergiás rohamot. Különböző gyógymódokat próbált végig, a viszketés és a kiütések elmúltak, de a bőre megöregedett.


Egy idő után Nguyen Thi Phuong 34 éves férje – aki a hirtelen csúnyulás ellenére kitart mellette – minden idejét a kezelésére fordította, később azonban belenyugodtak a helyzetbe, úgy vélik, ez Isten akarata és a nő felhagyott a gyógyszerek szedésével.

Az orvosok azóta is találgatják, mi történhetett. Szóba került már az allergiás reakción kívül gyógyszermérgezés, valamint genetikai és hormonális rendellenesség is. Doctor Mai The Trach azt mondja, Nguyen Thi Phuongnak csak a bőre öregedett, a belső szervei fiatalok. A testtartása és a haja is megfelel az életkorának.


Miután a vietnami média beszámolt a nő szenvedéséről, Ho Chi Minh város három kórháza is felajánlotta a segítségét, egy szappangyár pedig elvállalta, hogy fizeti a konzultációk és a kezelés költségeit.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 11461 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x