Egyensúlyozó művész: kő kövön maradt
Címlap / Őrület / Egyensúlyozó művész: kő kövön maradt

Egyensúlyozó művész: kő kövön maradt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Kövek egymásra pakolásával készít fantasztikus szobrokat egy brit művész, akinek rendkívül nehéz dolga van, mivel a nyersanyag szabálytalan alakú és nagyon kényes egyensúlyt kell megtalálni az alkotáshoz. 

A 44 éves Adrian Gray Dorset tengerpartján dolgozik, órákat tölt azzal, hogy fellelje az ideális méretű, alakú és színű szikladarabokat, köveket, kavicsokat. A "helyezés" azután szintén hosszadalmas művelet, hatalmas türelem kell hozzá. Gray jókora köveket használ és elképesztőn állítja egyiket a másikra. Művei általában kétkövesek. Amikor végre kő kövön marad, a végeredményt Gray lefotózza, majd pedig önkezével semmisíti meg munkáit, nehogy ráboruljon valakire a szobra.


Gray 9 éve kezdett köveket egyensúlyozni, miután megfertőzte egy trópusi vírus, amikor Madagaszkáron turistáskodott. Kigyógyult a kórból, de furcsa utóhatásai maradtak a betegségnek: a férfi azóta rendkívül érzékeny az áramra, annyira, hogy kénytelen volt teljesen lemondani telefonról, tévéről, számítógépről.


Kőrakásszobrait jó páran csalásnak vélik, úgy gondolják, hogy Gray ragasztóval mesterkedik. A művész nem bánja, hogy kétkednek, mert - mint mondja - ez azt bizonyítja, hogy sikerült valami varázslatost, csodásat alkotnia.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x