Egy kanadai fogorvos szerezte meg John Lennon egyik fogát
Címlap / Őrület / Egy kanadai fogorvos szerezte meg John Lennon egyik fogát

Egy kanadai fogorvos szerezte meg John Lennon egyik fogát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Egy kanadai fogorvos 19 500 fontot - hétmillió forintnak megfelelő összeget - fizetett John Lennon egyik őrlőfogáért egy északnyugat-angliai árverésen. 

A délnyugat-kanadai Alberta tartományban élő Michael Zuk telefonon licitált a híres őrlőfogra, amely mostanáig a brit Creation Records kiadó korábbi elnökének, Alan McGeenek a rockgyűjteményét gyarapította. "Amikor meghallottam, hogy eladják, tudtam, hogy meg kell szereznem" - mondta Zuk, aki már egy könyvet is írt a hírességek fogairól.

Az egykori Beatles-tag annak idején a fogorvostól hazatérve adta oda őrlőfogát házvezetőjének, Dot Jarlettnek, aki az 1960-as években dolgozott nála. Azt mondta neki, hogy dobja ki, ha akarja, vagy "még jobb lenne, ha odaadná a lányának szuvenírként" - idézte a BBC brit közszolgálati médium internetes oldala Karen Fairweathert, a Stockportban tartott árverést lebonyolító Omega Auction munkatársát.

Az új tulajdonos azt tervezi, hogy a saját rendelőjében állítja ki szerzeményét, illetve "turnézni" viszi különböző fogorvosi rendelőket és iskolákat érintő útra.

"Leginkább csúnya, sárgás-barnás és lyukas" - írta le tömören a különleges árverési tételt Fairweather.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1436 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x