Vaginába helyezett vodkás tamponnal rúgnak be
Címlap / Őrület / Vaginába helyezett vodkás tamponnal rúgnak be

Vaginába helyezett vodkás tamponnal rúgnak be

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Rendőrök és orvosok hívták fel az amerikai közvélemény figyelmét arra, hogy a tinédzserek fenekükbe és vaginájukba vodkás tampont nyomnak. 

Sokáig azt hitték, csak városi legenda hogy ezzel a hatékony módszerrel rúgnak be, ám a szakemberek megcáfolták - olvasható a manna.ro oldalon.

"Közvetlenül a vérbe jut, nem érintkezik a gyomorsavval, mely mérsékelné az alkohol hatását. Nemcsak a lányok gyakorolják, hanem fiúk is, akik ánuszukba nyomnak ilyen tampont" - magyarázta Dan Quan, az arizonai Maricopa központ doktora. A szakember szerint ez a módszer egyre ismertebb és népszerűbb a fiatalok körében.


A fiatalok feltehetően azért csinálják, mert így nem érződik a leheletükön, hogy ittak, a rendőrségi szonda sem tudja kimutatni az alkoholt szervezetükben. A módszer azonban nagyon veszélyes is lehet, hiszen leszámítva a hüvely és az ánusz irritációját, elég nehéz megállapítani, hogy ki mennyit ivott. Ráadásul például a vodkát fogyasztó ki sem tudja hányni az elfogyasztott alkoholt, így könnyen kómába eshet.

Dan Quan felhívta az orvosok figyelmét arra, hogy vizsgálják meg alulról is azokat a fiatalokat, akiket kómás állapotban szállítanak kórházba, hiszen megeshet, nem kevés alkoholt fogyasztottak hüvelyükön vagy éppen ánuszukon keresztül.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8885 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x