Verset ajándékba
Címlap / Őrület / Verset ajándékba

Verset ajándékba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Csányi Sándor szerint verset olvasni olyan, mint nézni Messit, amikor focizik. 

Egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az őszi-téli esték. Nincs is jobb, mint egy csésze kávéval és egy jó könyvvel bekuporodni egy jó meleg takaró alá. Idén karácsony előtt azonban még számtalan tartalmas pillanat vár ránk a Douwe Egberts Omnia jóvoltából. Karácsonyi versküldés Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba közreműködésével, Omnia Felolvasósarok a Libri könyvesboltjaiban és Ország verse szavazás, ahol kiderül, melyik az ország legkedveltebb verse. Ezzel készül karácsonyra Magyarország legismertebb kávémárkája.

Az Omnia, mely egy ideje reklámjaiban is versidézetekkel kíván tartalmas pillanatokat a kávé fogyasztásához, idén karácsonykor verses ajándékozásra csábít. Sokaknak okoz fejtörést karácsonykor, mitől válhat a pillanat érdekessé, értékessé, egyedivé. Mi lenne, ha idén vers is lenne a fa alatt? Ajándékozzunk akár a tárgyiasult ajándékok mellé, akár helyettük igazán szép, tartalmas pillanatokat verssel Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba tolmácsolásában! A www.omniapillanatok.hu oldalon keresztül december 1-től verses videók formájában küldhetjük el karácsonyi üdvözletünket.


Az Omnia emellett még további ajándékkal is készül. Az ország számos Libri-könyvesboltjában decemberben több alkalommal Omnia Felolvasósarok várja a könyvesbolti látogatókat, ahol nagyszerű színművészek buzdítanak arra, engedjük közelebb magunkhoz a verseket felnőtt fejjel is, olvassunk többet, mélyüljünk el a versek birodalmában.
 
A tartalmas pillanatokról a budapesti helyszíneken Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba gondoskodik: „Rövid vers, hosszú vers, mindegyiknek megvan a maga hangulata és szükségünk van rájuk az életben, hogy néha tovább tudjunk lépni” – véli Gubás Gabi. 

„Verset olvasni olyan, mint nézni Messit, amikor focizik. Az ember ilyenkor érez rá, hogy de jó dolog is embernek lenni, milyen büszkék lehetünk ezekre az óriási teljesítményekre” – mosolyog Csányi Sándor. Pindroch Csaba régi szenvedélye a versmondás, és nagyon boldog, hogy most élhet ezzel a lehetőséggel. „Az én kedvenc versem minden kétséget kizáróan Babits Mihály Esti Kérdése. Szerintem abban minden benne van az életről, ez az, amit szeretnék majd még 70-80 évesen is nem érteni.” 
November 24-től elindul egy különleges szavazás is. A www.facebook.com/omniapillanatok oldalon bárki szavazhat kedvenc versére, keresik az „Ország versét”.  Nincs más dolgunk, mint egy csésze kávéval leülni a könyvespolc mellé, és kiválasztani, szerintünk melyik költemény nyerje el a megtisztelő „Ország verse” címet.
 
Verses karácsonyi videóüzenet küldés, a Libri könyvesboltokban Omnia Felolvasósarok és „Ország verse szavazás” - így teszi Magyarország legismertebb kávémárkája az ünnepi készülődést tartalmas pillanatokkal még meghittebbé.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2658 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x