Már 30 éves,de kilenchónapos gyereknek néz ki
Címlap / Őrület / Már 30 éves,de kilenchónapos gyereknek néz ki

Már 30 éves,de kilenchónapos gyereknek néz ki

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-13

A brazil Maria Audete do Nascimento 1981. május 7-én született. A fejlődése azonban korán leállt, úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy kisgyermek.  

Az északkeleti Ceara állam félreeső részén élő szegény család nem tudott gondoskodni a megfelelő kezelésről, pedig a hormonhiány miatt kialakuló rendellenesség gyógyítható lett volna a születés után. Maria így úgy él a mai napig, mint egy kisgyermek, nem tud gondoskodni magáról és még beszélni sem.

A család nagyon szegény, de szeretettel gondoskodnak az örök gyermekről. Az édesanyja 13 éve meghalt, most az apja második felesége látja el, szeretettel. Dora asszony isteni ajándéknak tartja, hogy gondoskodnia kell Mariáról.


A Cearai Egyetem orvosi kara felajánlotta a segítségét és kész ingyenes kezelést nyújtani a kislány-nőnek, amitől azt remélik, egy kicsit önállóbbá válik, talán még beszélni is tud majd egy kicsit. Igazából azonban már soha nem fog felnőni.

A videó első részében egy riport látható a családról, a második részében a brazil televízió műsorvezetője győzködi az embereket, hogy adományozzanak Maria családjának, mert szükségük lenne egy normális házra. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7810 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x