Magyar nyugdíjasok lepik el New Yorkot!
Címlap / Őrület / Magyar nyugdíjasok lepik el New Yorkot!

Magyar nyugdíjasok lepik el New Yorkot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

New York-ba látogatott nemrégiben ki a magyar sztártévé, ahol a kedves Brooklyniakkal együtt arra kereste a választ, vajon megéri-e kint szerencsét próbálni a hazai embereknek, pláne a nyugdíjasoknak. 

Nem véletlen valóban, hogy egyes emberekben joggal merül fel a kérdés, vajon Amerika még mindig a lehetőségek országa, vagy ez már a múlté. A számok nem hazudnak!

Nézzük meg papíron: Magyarországon a minimálbér egységesen 78 ezer forint. Ezt kapja gyakorlatilag mindenki, aki állami helyen dolgozik. Ezután azok jönnek, akik társadalmilag fontos szerepet töltenek be például az orvosok, akik csaknem 200 ezer vagy az alatti bérezéssel, aztán meg megy a meglepődés, hogy mi ez a hihetetlen nagy lekezeltség a betegekkel és a korrupció.

Az Usa-ban a minimálbér $7.25 óránként. Ez 191 forintos dollárra számolva 1384,75 forint. Ez föderális minimálbér, államonként változik, sőt még azoknál is különbözik, akik kapnak borravalót (ami arra felé igencsak gyakori.)
A legkisebb minimálbér az észak marina szigeteken van ott 4$ körül osztják, de már tervezett 2015re a föderációs átlagra emelés.

Megéri-e kimenni Amerikába? Nézzétek meg ;)


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1265 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x