Jeges élvezetek Budapest szívében
Címlap / Őrület / Jeges élvezetek Budapest szívében

Jeges élvezetek Budapest szívében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

A csaknem 11 tonna jégből épült létesítményben szinte minden jégből készült. A különleges és egyedi jégszobrokat M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok faragta, ezek látványa és a speciális világítás együttesen nem mindennapi élményt nyújtanak. 

 

Az országban egyedülálló létesítménybe látogatók megcsodálhatják a Lánchíd és az előtte fekvő oroszlán kicsinyített mását. A betérők ezen kívül láthatnak jégből készített gitárokat, A csillagok háborúja-filmekből ismert Han Solo fagyasztott mását, jégakváriumot, jégvirágot, és nem utolsósorban egy valódi jégpultnál rendelhetik meg jeges italaikat. Hiszen ebben a bárban valóban minden jégből készült: a falak, a bútorok, a poharak és maga a bárpult is.


A jégbárban különleges "jeges" koktélokat – alkohollal vagy nélküle - is fogyaszthatunk, íme pár érdekes fantázianév: globális felmelegedés, ne tapizd a hógolyómat, eszkimócsók vagy a rénszarvas vágykeltője.


Mivel állandóan hideg van, a betérő vendégek thermobélésű kapucnis poncsót kapnak, amely bármilyen ruhára könnyen rávehető, a különleges öltözékhez pedig kesztyű is jár. Érdemes helyünket már előre, online foglalással bebiztosítani!


 
 
[ 2169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x