Száz év után került elő anyja karácsonyi kívánságlistája...
Címlap / Őrület / Száz év után került elő anyja karácsonyi kívánságlistája

Száz év után került elő anyja karácsonyi kívánságlistája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Éppen száz éve, 1911 karácsonyán írta össze kívánságait egy akkor 11 éves kislány, akinek fiához most jutott el a kéménybe rejtett lista - számolt be a különös centenáriumról a BBC hírportálja. 

Az 1911. december 24-i keltezésű levél egy dublini ház kéményében volt elrejtve 1992-ig, amikor az új tulajdonos a központi fűtésre való átállás során rábukkant.

Hannah Howard szándékosan dugta el egykor a levelet, mert az utókornak szánta a régi idők mementójaként. A felfedező most látta elérkezettnek az időt, hogy leletéről nyilvánosan is beszéljen, ez az Irish Times című lapban megjelent beszámoló jutott el a valamikori kislány fiához, aki közben másfélszáz kilométerrel távolabb költözött.


"Alig hittem el, elképesztően meglepett, ez egy nagyon édes, tipikus gyereklevél" - lelkendezett Victor Bartlem, az 1978-ban elhunyt hölgy fia.

"Egy babát akarok és egy kapucnis esőkabátot és egy pár kesztyűt és egy cukorba mártott almát és egy arany pennyt és egy ezüst hatpennyst és egy hosszú karamellát" - írta száz éve Hannah, aki 1900 karácsonyának első napján született.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x