Békéscsabai kisfiú 2012 első újszülöttje
Címlap / Őrület / Békéscsabai kisfiú 2012 első újszülöttje

Békéscsabai kisfiú 2012 első újszülöttje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A fővárosban és vidéken is fiú lett 2012 első újszülöttje; a Békéscsabán született baba a Vince, a Budapesten született pedig a Levente nevet kapta. 

2012 első percében született a békéscsabai Réthy Pál Kórházban egy kisfiú; Bábel Vince 3.250 grammal és 49 centiméterrel, természetes úton jött a világra, komplikációk nélkül.

A kisfiú édesanyja a 37 éves Bakó Tímea árnyékolástechnikával foglalkozik, az édesapa Bábel Tamás, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkatársa.


Bábel Tamás és Bakó Tímea újszülött kisfiukkal, Bábel Vincével
MTI Fotó: Rosta Tibor

Az édesapa vasárnap az MTI-nek elmondta: nem számított arra, hogy felesége a szilvesztert a szülőszobán tölti, mert az előzetes számítások alapján a kisfiút csak január 4-ére várták.

Szombat este barátaikkal ünnepelték az év utolsó napját. A kismamánál a szülési fájások este nyolc óra után kezdődtek és kilenc óra körül be is kellett kísérni a kórházba. Később a barátok is követték őket és együtt várták a babát.

Budapesten 2012 első újszülöttje, Levente a 0:52 perckor született a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. A gyermek a 19 éves édesanya második gyermekeként 3.270 grammal és 54 centiméterrel jött a világra.


Golcs Józsefné tartja karjában újszülött kisfiát, Leventét
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A szülés problémamentes volt, az anya és gyermeke jól vannak - mondták az intézmény szülészeti osztályán.

Golcs Józsefné, a kisfiú édesanyja az MTI-nek elmondta: éppen otthon voltak, amikor szombat este fél 7 körül megkezdődtek a fájások. A mentők szállították be a kórházba, ahol - az édesanya szerint - gyorsan és egyszerűen megszületett a kisfia.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x