Pillangók rajzanak a Facebook-on
Címlap / Őrület / Pillangók rajzanak a Facebook-on

Pillangók rajzanak a Facebook-on

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Az érdeklődők a Lélekpillangó napról-napra szövődő bájos meséjét olvashatják a közösségi oldalon. 

A Lélekpillangó elnevezésű átfogó kezdeményezés 2011. december 24-én debütált a www.lelekpillango.hu weboldalon, valamint a Lélekpillangó Facebook oldalán, ahol az érdeklődők többek között a Lélekpillangó napról-napra szövődő bájos meséjét olvashatták és olvashatják most is.

A kezdeményezés sikerét mutatja, hogy már az első napokban sokan regisztráltak a mese folytatásáért a hírlevélre, azonban az életműdíj jelöltjeinek felfedését, valamint a szavazás indítását követően megugrott a felhasználók száma. Eddig több mint 3860-an szavaztak.

A program Facebook oldalán 2012. január 8-án jelent meg a "kitűző" applikáció www.picbadges.com/lelekpillango/2455306, amely rendkívül népszerű a közösségi média felhasználói között, hiszen a kitűzők (picbadge) által kifejezhetik hovatartozásukat, szolidaritásukat, stb., tehát ily módon közösségformáló szerepet is betöltenek ezek az alkalmazások. Világszerte már több mint 13 millió 664 ezren használják a picbadges "kitűzőket".

A bevezetést követő második napon már több mint 500-an használták, és váltak ily módon a Lélekpillangó kitűző büszke tulajdonosaivá és a Lélekpillangó eszmeiségének támogatójává, hírvivőjévé. A Lélekpillangó kitűző nem csupán Magyarországon népszerű, hiszen nemzetközi összehasonlításban a Lélekpillangó három országban is első helyen áll.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1798 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x