Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt
Címlap / Őrület / Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt

Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

A finn, a svéd és a brit anyáknak van leginkább bűntudatuk amiatt, hogy állást vállalnak és ezért nem jut elég idejük gyermekeikre - derítette fel egy brit felmérés. 

Tizenhárom európai országban 11 500 dolgozó családanyát kérdeztek meg életmódjáról. A legkevésbé a francia, olasz, spanyol és német anyáknak van lelkiismeret furdalásuk amiatt, hogy mennyi időt töltenek gyerekükkel.

A válaszok alapján a szigetország családanyái érzik magukat a leginkább elszigetelve mindentől, 91 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy életük az otthon és a munkahely közti versenyfutás, és hogy kevés segítséget kapnak családtagjaiktól. A vizsgált országok közül ugyanakkor a brit apák járnak az élen gyerekvigyázásban.

A brit nők átlagosan 26 percet fordítanak csak magukra, miközben a 13 ország átlaga 48 perc, mégis minden második közülük váratlanul kapott szabadidejének egészét gyermekével töltené, nem pedig magával foglalkozva - ismertette a The Daily Mail című brit lap az oxfordi Társadalomkutató Központ felmérésének eredményét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x