Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt
hirdetés
Címlap / Őrület / Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt

Anyák bűntudata állásvállalásuk miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A finn, a svéd és a brit anyáknak van leginkább bűntudatuk amiatt, hogy állást vállalnak és ezért nem jut elég idejük gyermekeikre - derítette fel egy brit felmérés. 

 

Rendezvénynaptár
Tizenhárom európai országban 11 500 dolgozó családanyát kérdeztek meg életmódjáról. A legkevésbé a francia, olasz, spanyol és német anyáknak van lelkiismeret furdalásuk amiatt, hogy mennyi időt töltenek gyerekükkel.

A válaszok alapján a szigetország családanyái érzik magukat a leginkább elszigetelve mindentől, 91 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy életük az otthon és a munkahely közti versenyfutás, és hogy kevés segítséget kapnak családtagjaiktól. A vizsgált országok közül ugyanakkor a brit apák járnak az élen gyerekvigyázásban.

A brit nők átlagosan 26 percet fordítanak csak magukra, miközben a 13 ország átlaga 48 perc, mégis minden második közülük váratlanul kapott szabadidejének egészét gyermekével töltené, nem pedig magával foglalkozva - ismertette a The Daily Mail című brit lap az oxfordi Társadalomkutató Központ felmérésének eredményét.
 
 
[ 1094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x