Zongorázó kutyák
Címlap / Őrület / Zongorázó kutyák

Zongorázó kutyák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Zongorázni tanítja két kutyáját egy francia nő, és halad velük. 

A golden retrieverek saját "ebzongorán" játszanak, padlópianínónak is mondható hangszeren, mivel a billentyűzetet nem magasítják lábak. A két kutya a négykezes mintájára akár négymancsost is játszhatna, de - egyelőre - pusztán fél lábbal paskolgatja a billentyűket.

Mindegyikük jobblábas. Gazdasszonyuk szemben ül velük és előjátssza furulyán a dallamot 1-2-3 hangra elaprózva, ebei pedig utánamennek és fegyelmezetten lépkednek a kellő billentyűre gazdájuk felszólítására. A nagyobb testű "basszusebnek" van a könnyebb dolga, ő kevesebbet nyomkod, a szólista pedig láthatóan lelkesebben muzsikál.

A trióról készült videó megtekinthető a világhálón. Eddig már háromszáz ezren nézték meg. A kutyás nőt az indította az ebek zenei képzésére, hogy egy zongorázó macskának kirobbanó sikere van a neten, eddig 23,6 millióan csodálták meg. Ami a két produkciót illeti, a macska ugyan két manccsal játszik és látványra profibbnak tűnik, mégis macskazenét produkál, műve rögtönzés eredménye. A két kutya viszont nem kénye-kedve szerint játszogat, hanem a Szamárindulót - más címen Bolhavalcert - "nyomja", bár túl lassan ahhoz, hogy könnyedén felismerhető lenne.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1920 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x