Fekete-fehér ikrek
Címlap / Őrület / Fekete-fehér ikrek

Fekete-fehér ikrek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Mindenki hitetlenkedve fogadja, amikor egy fekete és egy fehér fiatal azt mondja, testvérek, sőt, ikrek. Pedig - ha ritkán is - előfordul. A brit sajtó a napokban két esetet is bemutatott.  

James és Daniel ikrek, de szinte mindenben különböznek. James fekete, meleg, a társaság középpontja típus és kiváló tanuló, a nyáron egyetemre megy. Daniel viszont fehér, a lányok iránt érdeklődik, és egyáltalán nem élvezi az iskolát.


Bármennyire is különbözőek, ikrek. 1993. március 27-én születtek Londonban, Alyson és Errol Kelly gyermekeiként. Az apjuk fekete, az anyjuk fehér. Ha együtt mennek valahová, azt hiszik róluk, hogy barátok, és ha elmondják, hogy ikrek, többnyire rájuk hagyják, de látszik, hogy nem hiszik el.

A The Guardian által megkérdezett genetikus szerint az a különös, ha egy fekete-fehér párnak tisztán fehér gyermeke születik. Daniel esetében szerinte ebben közrejátszhatott, hogy az apja a karibi térségből származik. A karibi szigeteken élő feketék ugyanis – bár ez nem látszik rajtuk – európai géneket is hordoznak, mert a rabszolgatartók anno gyakran megerőszakolták a rabszolga nőket.


A The Daily Mail által bemutatott ikerlányok, Kian és Remee még hasonlítanak is egymásra, egyforma a mosolyuk. Csak éppen az egyikük fekete, nagy barna szemekkel, míg a másik fehér, kék szemekkel. Nekik is az édesanyjuk fehér, édesapjuk pedig fekete. Ők is ikrek, egyetlen perc különbséggel születtek.


Édesanyjuk, Kylee Hodgson azt mondta a brit lapnak, hogy a lányokat soha nem zavarta a bőrük színe, ez egyáltalán nem fontos a számukra. Nem csak hogy jó testvérek, de a legjobb barátok is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3911 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x