Drámai tévéreklám utcai lövöldözéssel
Címlap / Őrület / Drámai tévéreklám utcai lövöldözéssel

Drámai tévéreklám utcai lövöldözéssel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Utcai lövöldözésbe és akciófilmekbe illő jelentek sorába torkollott egy tévéreklám Belgiumban a járókelők döbbenetére. 

A tévéreklám szó szerint, ugyanis egy tévécsatorna reklámozta magát egészen rendhagyó módon: Aarschot városának főterére kitett egy nyomógombot azzal a felirattal, hogy "NYOMJA BE, HA DRÁMÁT AKAR!"

Egy középkorú biciklis férfi volt az első kíváncsi, és lesz, ami lesz, benyomta a gombot, mire azonnal elszabadult a pokol. Szirénázó mentőautó rontott a térre egy mellékutcából, az egyik házból rögvest hoztak is hordágyon egy férfit, és rögvest elejtették, közben az autó ajtajának csapódott egy kerékpáros, aki összeverekedett az egyik mentőssel. A mentőautó hamarosan elszáguldott, ám a beteg nélkül - mert ő meg a startkor kizuhant és az úttesten hevert tovább hordágyán. 


Már ezeken is igencsak elképedt a tér népe, ám mindez csupán a kezdet volt. Alsóneműben motorozó nő hajtott keresztül a téren, miközben csikorgó gumikkal sötét kocsi érkezett nyomában szirénázó rendőrautóval és vad tűzpárbaj kerekedett rendőrök és fekete ruhás férfiak között. 

A lakosság nem győzte kapkodni a fejét - már aki még ezek után sem jött rá arra, hogy mindez mesterséges dráma, nem pedig élet szülte spontaneitás.

A rendkívül akciódús percek fináléjában egy amerikai rögbi-, pontosabban focicsapat tagjai rohantak ki teljes szerelésben az egyik házból, hogy oltalmukba vegyék az egyik sebesült gengsztert, majd pedig hatalmas felirat gördült le egy ház faláról: a TNT tévécsatorna reklámszövege "NAPI DRÁMAADAGOD!" - felirattal.

A történéseket természetesen kamerára vette a tévécsatorna.

A TNT nem belga, hanem amerikai kábeltévé, de Belgiumban csak most debütál.

Aarschot amúgy csendes flamand város - ismét. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1371 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x