Fél kilométeres, "beszédes" menyasszonyi ruhauszály
Címlap / Őrület / Fél kilométeres, "beszédes" menyasszonyi ruhauszály

Fél kilométeres, "beszédes" menyasszonyi ruhauszály

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ötszázhúsz méteres uszályú menyasszonyi ruhában megy férjhez egy nő Kínában, hogy öltözékével is elmondhassa: szeretlek. 

Az öt, kettő és nulla számok kiejtése kínaiul ugyanis hasonlóan hangzik a "szeretlek" kijelentéshez. A 25 éves menyasszony a vallomásnak megfelelőn 27 esztendős vőlegénye elől titkolva csináltatta ruháját, amelyen 3 hónapon át dolgoztak, és amely 1,8 millió forintnyi összegbe került. Tömege 48 kiló, felülete 800 négyzetméter. A felpróbáláshoz két tucat nyoszolyólány segédkezett.


Az 520 méter egyébként messze nem világcsúcs, szinte miniszoknya az uszályrekordhoz képest, amely 3 kilométeres. Az azonban nem valódi esküvőre készült, hanem rekordöntésre, nevezetesen, hogy Románia megfoszthassa a Guinness-rekord címtől a korábbi világcsúcstartó Hollandiát. A múlt hónapban léghajón bemutatott uszályruhán száz napig dolgozott 10 varrónő. Az uszályt viszály szülte: az Európai Unión belül Hollandia ellenzi, hogy Románia a vízummentes utazási övezet tagja lehessen, ezért sok román dühös a hollandokra és megpróbálja kiebrudalni őket a rekordok könyvéből.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3148 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x