Neves focimeccs: mindenki Bungay
Címlap / Őrület / Neves focimeccs: mindenki Bungay

Neves focimeccs: mindenki Bungay

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Neves focimeccset játszottak Nagy-Britanniában: mindenkit ugyanúgy hívtak rajta a szereplők közül, de feltehetően a közönségből is akadt jó pár rokon és névrokon. 

A mérkőzés közvetítése feltehetően az őrületbe kergetett volna minden kommentátort, mivel minden játékos mezén a Bungay név állt. A bírót szintén Bungaynak hívták, csakúgy mint a partjelzőket, de még a készenléti orvost is. Ha valaki rádión át figyelte volna a meccset, nagyjából ezt halhatta volna: "Bungaynél a labda, hosszan indítja Bungayt, de elveszi tőle Bungay, középre ível Bungaynak, akinek viszont rövid, így Bungay szerzi meg..."


A suffolki Bungay nevű település focipályája volt ennyire Bungay-gazdag, holott a név az egyik legritkább Nagy-Britanniában, mindössze 455 embert hívnak Bungaynek, milliónként 12-t. Ez adta az ötletet, hogy megszervezzék a világ első focimeccsét, amelyen mindenkinek azonos a családneve. A kezdeményezés nemzetközi lett, így aztán érkeztek Suffolkba Ausztráliából és az Egyesült Államokból is Bungayek. A csapatok vegyes neműek voltak és a játékosok életkora is meglehetősen változatos.


A végeredmény Bungay : Bungay = 6 : 6 - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A két Bungay-csapat azért különbözött is: az egyik kék, a másik vörös mezben játszott. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x