4,5 tonna banán a visszaváltott mobilokból
Címlap / Őrület / 4,5 tonna banán a visszaváltott mobilokból

4,5 tonna banán a visszaváltott mobilokból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A djuice használt mobil begyűjtő akcióját a Fővárosi Állat- és Növénykerttel együttműködésben fejlesztette tovább: minden visszahozott készülék után egy adag ínycsiklandozó banán jutott az Állatkert majmainak.  

A djuice háza táján az utóbbi időben minden a banánokról szólt, hiszen akik a mobilmárka különleges akciójának keretein belül visszaváltották régi, használt mobiltelefonjukat, nemcsak 5000 Ft-os vásárlási kedvezményt kaptak az új készülék árából, hanem a djuice-nak köszönhetően egy adag ízletes banánnal is hozzájárultak a Fővárosi Állat- és Növénykert majmainak etetéséhez. Az akcióban résztvevő fiatalok – mivel támogatták a kis banánevőket – egyúttal az Arany Banán díjért is automatikusan pályáztak, ami mellé egy egyéves állatkerti belépő is járt. A díj örök elismerés arról, hogy a nyertes az akció mellett még a jótékonykodásból is kivette a részét. Az április 3. és május 17. között zajlott akcióban tehát csaknem 4,5 tonnányi banán-támogatás gyűlt össze, de a használt telefonok visszaváltása és az ezért járó 5000 Ft-os kedvezmény azonban még június 4-ig elérhető a djuice-nál.

 
Monkey Show

Az akciót Monkey Show névre keresztelt online mini-sorozat kísérte, ami már az akció kezdete óta lelkesíti az előfizetőket a támogatásra. A sorozat célja, hogy újszerű megközelítésben mutassa be az Állatkertben élő majmok mindennapjait. A Monkey Show-ban a két, majomsámán által elvarázsolt főhős, a két emberbőrbe bújt maki, Pöcök és Dugó, izgalmas kalandokba keverednek. A nagyváros forgatagában kell teljesíteniük banángyűjtő küldetésüket, hogy visszajuthassanak az áhított majomközösségbe. Megmutatják, hogyan lehet táborozni, horgászni, túlélni akkor, ha csak banánt visz magával az ember, hogyan lehet felpörgetni a hangulatot egy unalmas buliban a misztikus banánitallal. Bepillantást nyerhetünk a pórul járt, immár majom testtel rendelkező, a majomházban ragadt 2 látogató életébe is, akik elkeseredetten próbálnak meg kiutat találni a zárt kifutóból. Az epizódokat itt lehet megtekinteni.

A djuice közösségi oldalán pedig még elérhető a Monkey Meme Generator, azaz a mém-generátor, ahol a Monkey Show kiragadott pillanataihoz gyárthatunk érdekes képaláírásokat.
 
Jó helyen a banán

„Azt, hogy a majmok - többek közt - banánt is esznek, mindenki tudja. De abba már sokkal kevesebben gondolnak bele, hogy az Állatkertnek évente több tonnányit kell biztosítania ebből a déligyümölcsből a banánimádó állatok számára. Ebben nyújt segítséget a most felajánlott támogatás. A banán legfőbb fogyasztói az orangutánok és a gorillák, valamint a sziamangok, a mandrillok, az aranyhasú mangábék, berbermajmok, mókusmajmok és jávai langurok lesznek, de jut belőle a különféle makiknak is” – mondta el Hanga Zoltán a Fővárosi Állat- és Növénykert kommunikációs igazgatója.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x