Ernestine Shepherd, a 75 éves testépítő nagyi
Címlap / Őrület / Ernestine Shepherd, a 75 éves testépítő nagyi

Ernestine Shepherd, a 75 éves testépítő nagyi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Löttyedt fiatalok! A tévé, számítógép vagy okostelefonra csatlakoztatott punnyadók hada ide skubizzatok! A fotelben terpeszkedés közben eszetekbe jusson, sőt kísértsen az alábbi rege főhősének képe. Merthogy ő az igazi Szupernagyi. 

Ernestine Shepherd a becsületes neve, minden nap hajnal fél 3-kor kel, hogy lefussa a napi 16 kilométeres adagját. Csak ezután veszi az irányt az edzőterem felé, ahol aztán gyúr és ugrabugrál még egy kicsit. Ez még mondjuk rendben is volna, csakhogy a hölgy 75 éves.


Szerinte az életkor nem más, mint egy szám és mottójához tartja is magát, ahogy a képeken és a videón is látható. „Miss Ernie” természetesen Guiness-rekorder, Baltimore-ban él és virgonckodik. Amikor éppen nem versenyeken pózol, hölgyeknek tart tornaórát. „Az életcélom az, hogy megmutassam, hogyan lehet egészségesen és vidáman élni.” – mondja mosolyogva.

Ernestinnek természetesen saját honlapja is van, ahol vidáman hirdeti is életfilozófiáját.

Egyébként évekig modellként dolgozott Baltimoreban, de 56 évesen már úgy érezte, nincs formában, ezért kezdett el tornázni. Azóta két testépítő versenyt nyert és mellékesen lefutott kilenc maratont.

nviliam/gepnarancs.hu


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x