Német állatvédők: "Túlhasználják az állatjósokat!"
Címlap / Őrület / Német állatvédők: "Túlhasználják az állatjósokat!"

Német állatvédők: "Túlhasználják az állatjósokat!"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

A jósállatok kimerülésétől tartanak német állatvédők a labdarúgó Európa-bajnokság miatt. 

Két éve Paul polip volt a német "Kasszandrasztár", miután minden foci vb-s jóslata bevált. Most egyebek közt Yvonne tehén, Kasimir alpakka és Xaver bulldog jövendöl - vagy legalábbis próbálnak velük jövendöltetni - meccseredményeket. A Tierschutzbund német állatvédő szervezetet felháborítja az állatok - megfogalmazásuk szerint - "túlhasználása".

"Már minden csatornának van saját állata" - idézte a BBC brit sajtóorgánum Marius Tuntét, a Tierschutzbund aktivistáját.


A szervezet szerint a jósoltatással sérül a teremtmények méltósága.

A tévécsatornák mellet a rádiók is alkalmaznak állatjósokat. A módszer hasonló a Paulnál beválthoz: a polip éti kagylót választhatott két dobozból, amelyeken az adott csapatok nemzeti zászlói díszlettek. Jóslata szerint amelyik doboz kagylójára jobban "fájt a foga", az a csapat nyert. És tényleg.

Egy német internetes rádióállomás most óriáskígyót használ ugyanígy, és ennivaló patkányokat. Utóbbiak egyikét mindig megjelöli pántlikával, a másikat "natúr" kínálja fel a kígyónak.

További német jósállatok: a disznó Emma, a kecske Traudl, továbbá két vidra, amelyek neve Mormel és Görény. Paulnak azonban nincs méltó utóda: a jóslatok beteljesülési hányadosa messze nem 100 százalékos.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3099 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x