Mellnagyobbítás ellen lázadó lány
Címlap / Őrület / Mellnagyobbítás ellen lázadó lány

Mellnagyobbítás ellen lázadó lány

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A családi hagyománnyal szakítva elutasítja melleinek plasztikai nagyobbítását egy 14 éves lány Nagy-Britanniában. 

Britney Marshall ezzel igencsak kilóg a sorból, mivel mind 53 éves anyja, mind pedig 4 nővére - 30, 27, 26 és 21 esztendősek - átestek mellnagyobbító operáción. Mi több, az anya 1996 óta jár plasztikai sebészhez, négy műtétje volt - eddig.

Legkisebb lányát tekintve messzebb esett az alma a fától. Britney értelmes dolgokkal foglalkozik, fontosnak tartja a tanulást, egyetemre akar kerülni, és közölte anyjával, hogy nem kér a testszabászatból.

Középen a lázadó lány

"Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy mellnagyobbításon gondolkodjam. Egyszerűen jó tanuló akarok lenni, nem pedig nagyobb mellű. Sokat beszéltem erről anyámmal és a nővéreimmel, ők tényleg szeretik új kebleiket és a figyelmet, amelyet keltenek velük. Régebben én is azt hittem, hogy akarok majd műmelleket, de ahogy néha elnézem őket, mármint anyámat és a nővéreimet, röhejesnek látom mindegyiküket" - idézte a The Daily Telegraph című brit lap a család - józan - eszét.

Anyja szerint majd megjön az esze.

"Britney furcsa életszakaszban van, de ismerem a lányaimat, és tudom, hogy Britney sem különbözik a többitől" - mondta Chantal Marshall, akinek van még négy fia is. Hogy nekik is felvetett-e valamilyen nagyobbítást, arra nem tért ki a brit lap. Arra viszont igen, hogy az anya gyakorta csatlakozik lányai éji bulizásaihoz, és imádja, ha összetévesztik valamelyik lányával, amit mindazonáltal kétféleképpen lehet nézni: vagy annyira fiatalos az anya, hogy a saját lánya lehetne, vagy a lányai annyira "külcsínvénecskék", hogy elmehetnének a saját anyjuknak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x