Designer darabok párezer forintért
Címlap / Őrület / Designer darabok párezer forintért

Designer darabok párezer forintért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Néhány ezer forintért juthattak hozzá egyedi tervezésű ruhákhoz és kiegészítőkhöz mindazok, akik tegnap ellátogattak a Kiscelli Múzeum nem mindennapi aukciójára. 

A Street Fashion Múzeum kiállítás újabb programmal szolgált a divat szerelmeseinek: több, mint félszáz egyedi tervezésű, designer ruhadarabot illetve kiegészítőt árvereztek el tegnap este. Kalapács alá kerültek többek közt Makány Márta, Anh Tuan, Léber Barbara vagy épp Lakatos Márk darabjai - egységesen ezer forintos kikiáltási áron. Aki szemfüles volt - és persze ügyesen licitált - töredékáron juthatott táskákhoz, fűzőkhöz, kabátokhoz és ékszerekhez (stábunk egyik kedvenc felsője például 4500 forintért kelt el). Az aukcióból befolyt összeg egyébként a Kiscelli Múzeum viseletgyűjteményének gyarapítására szolgál majd.


Természetesen az árverés mellett színes kiegészítő programok is várták a résztvevőket: a stylist villámtalálkákon például gyors, személyre szabott stílustanácsokat kaphattunk Torma Mária, Füster Anett és Gulácsy Vivien stílusszakemberektől, exkluzív tárlatvezetésen tekinthettük meg a divat történetét az 1800-as évektől napjainkig, valamint végignézhettünk egy sminkbemutatót a filmvilág egyik nagymesterétől, Nicholas N. Jovanovic-tól, aki többek közt Monica Bellucci vagy Catherine Deneuve privát sminkese is volt.

Az aukció sikerrel zárult: teltház volt, és a licittáblák is lelkesen emelkedtek a magasba. Gulácsy Vivien stylist szerint ez nem véletlen, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés a stílusos megjelenés iránt itthon. Sőt, megtudtuk, talán már nem is Párizs a divat fővárosa: "Most jártam kint, és nincs olyan nagy különbség. Mindenki azt gondolná, hogy ott mindenki biztosan nagyon stílusos - abszolút nem! Mi magyarok egyébként olyan középszinten vagyunk jelenleg." Nos, van még hová fejlődni, de megnyugtató, hogy Európa szemében már nem a szandál-zokni országa vagyunk. :-)Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1945 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x