Szerelem vagy futball?
Címlap / Őrület / Szerelem vagy futball?

Szerelem vagy futball?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Örök dilemma, mióta kitalálták a világ legnépszerűbb sportját! A brit kutatók nemrég azt vizsgálták meg, hogy fanatikus futballrajongók a párjukat vagy a kedvenc futballcsapatukat féltik inkább. A kutatási eredmények alapján a feleségek nyertek, legfeljebb a férfiak nem merik bevallani… 

Randi vagy rangadó? Szerelem vagy futball? Aki szereti a focit, jól tudja, hogy nincs igazi gólöröm, ha az ember párja nem hajlandó tudomásul venni, mi a fontos a másiknak!  A Bristoli Egyetem és a PUMA sportlifestyle vállalat közös kutatást végzett az idei futballszezon kezdetén, hogy egyértelműen kiderüljön: a rajongók a kedvenc csapatukhoz vagy feleségükhöz, barátnőjükhöz kötődnek érzelmileg jobban. A vizsgált alanyok természetesen azt állították, hogy ugyanolyan vonzódást éreznek a kedvenc csapatuk, mint szeretett párjuk iránt.


A szenvedélyes szurkolásukról ismert Newcastle United rajongók közül 20 kiválasztott férfiember vett részt a vizsgálaton, melynek során egy ollóval össze kellett vágni apró darabokra egy fotót a partnerükről és egyet a Newcastle csapatáról. A teszt során a tudósok 70 százalékos tudatalatti stressz szint emelkedést tapasztaltak a partner képe esetén, ez jóval magasabb érték volt, mint a csapat játékosairól készített fotó szétvágása esetében. A bőr rezonanciáit figyelembe véve vizsgálhatóak voltak a közvetett reakciók, így egy apró rezzenés sem volt eltitkolható a szakemberek elől. Az eredmény világosan megmutatta: a férfiaknak nagyobb stresszt jelent a női partnerüket elveszíteni és apró darabokban látni, azaz jobban szeretik feleségeiket, mint a focit, még ha ezt nem is merik bevallani!


A brit tudósok azt is megvizsgálták, hogy két voodoo baba megszúrása milyen hatást vált ki a fanatikus angol szurkolókban. A hölgyet szimbolizáló baba megszúrása egy heti megfázást, a csapat sztárjának tűvel történő megbökése egy rangadó kihagyását jelentette a vizsgálat során. A teszt eredményei nem publikusak, ugyanis a vizsgálatot az alanyok ugratására találta ki a PUMA stábja a kísérlet zárásaként. A szervezők azonban reménykednek abban, hogy a fényképes teszttel megegyező eredmény jött volna ki.

Szerelem vagy futball? Randi vagy rangadó? Itt teszteld Te, mint focirajongó vagy párod, mint szurkoló mit választana.

Nézd meg a teszt során készült videót.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x