Kísérteties kocsma hóhérszellemmel Walesben
Címlap / Őrület / Kísérteties kocsma hóhérszellemmel Walesben

Kísérteties kocsma hóhérszellemmel Walesben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kocsmázó kísértetektől rettent meg több munkás Walesben annyira, hogy szerszámaikat eldobálva menekültek ki a helyiségből. 

A Hanbury Arms nevu kocsmának van kísérteties híre, miután többen természetfeletti jelenségekkel szembesültek ott. Poharak törnek össze maguktól, egy lámpa fel-le kapcsolódik szintén magától, a pincében meghasadt egy almaboros hordó - ugyancsak értehetetlen okból. Mindezek tetejébe a személyzet suttogást vél hallani az üres pincéből, erős fokhagymaszagot érez egyes zugokban, ráadásul pedig három "törzsvendég" szellem kísért: két viktoriánus korabeli ruházatú gyerek és egy hóhér.

Nemcsak a munkások - akik a kocsma emeleti részét voltak hivatva felújítani - ijedtek meg, hanem a személyzet is félénk. A kocsma vezetője odáig jutott, hogy nem mer egyedül belépni egyes helyiségekbe.


A két tulajdonos tavaly december óta már három paranormális szakértővel vizsgáltatta meg az 1830 táján épült házat. Mindhárman arra jutottak, hogy szellemek tanyáznak benne. Az épületben hajdanán egyébként jó páran életüket vesztették, mivel vesztőhelyként szolgált.

A tulajdonosok csak mosolyognak a rettegésen, de azért rendeltek mágnesmező-detektorokat, mozgásérzékelőket, érzékeny hangrögzítőket, hogy bizonyítékot leljenek a jelenségekre - adta hírül a The Mirror címu brit lap.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1422 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x