Guinness világrekord-kísérlet a Corvinuson
Címlap / Őrület / Guinness világrekord-kísérlet a Corvinuson

Guinness világrekord-kísérlet a Corvinuson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

30 lelkes fiatal 6400 kávéspohárból rakja ki a világ legnagyobb kávéspoharakból kirakott mozaik képét.  

A 64 négyzetméteres csillagot ábrázoló óriásképet mindössze 5 óra alatt építik meg a tervek szerint. Az egész világon egyedülálló rekordkísérlet megvalósítói jövő hét vasárnap a www.sztarold.hu intelligens hírkereső portál szervezésében a Corvinus Egyetem MBA hallgatói lesznek.

A feladat rendkívüli, hiszen minden egyes pohárban kávé is lesz, melyet megfelelő színűre keverve kell elhelyezni, hogy az óriáskép megjelenjen és a kísérlet sikerüljön. A kirakott képet mindenki megtekintheti másnap hétfőn 9.00 órától az egyetemen.

A résztvevők tejes kávé, cappuccino és feketekávé segítségével állítják össze a világszenzációnak számító 8 x 8 méteres ábrát.

„A rekordkísérlet nagyon fontos üzenetet közvetít: a határtalanságot. Különböző nemzetek fiataljai segítenek a világrekordban, ezzel mutatjuk meg, mennyire határtalan a világunk. Tekintet nélkül nemzetiségre, vallásra, nemre vagy bőrszínre egy emberként mozdul meg több tucat ember, hogy létrejöjjön a világrekord”– nyilatkozta Gaják Petra a rekordkísérlet szóvivője.

A rendkívüli eseményt a helyszínen a a magyarországi rekordok regisztrátora, Sebestyén István felügyeli és hitelesíti.

Ez lesz az első ilyen jellegű csúcs Magyarországon, sőt az egész világon rekordot döntünk, hiszen az eddigi rekord egy 4,9 x 7,6 méteres Elvis Presley-t ábrázoló kép, amihez 5642 poharat használtak fel. A sztárold.hu intelligens hírkereső és a Budapesti Corvinus Egyetem közös szervezésű  világrekord-kísérlete során ennél csaknem kétszer nagyobb kép készül majd kávéspoharakból.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2246 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x