Háromszor nyert a lottón egy norvég család - eddig
Címlap / Őrület / Háromszor nyert a lottón egy norvég család - eddig

Háromszor nyert a lottón egy norvég család - eddig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Röpke hat év alatt háromszor nyert nagy összeget egy norvég család a lottón, legutóbb a múlt héten. Össznyereményük immár 800 millió forintnak megfelelő norvég korona fölé emelkedett. 

A nyeremények ráadásul egyre tetemesebbek. A sorozatot az apa, Leif Oksnes kezdte 4,1 millió norvég koronával. Utána következett Hege Jeanette nevu lánya, aki ráduplázott apja lottóbevételére: 8,2 millió koronát nyert. A múlt héten húga, Tord még erre is "rátett" csaknem 4 milliót: összesen 12 millió koronával gyarapította a családi vagyont.

A sorozat további érdekessége, hogy kétszer épp családi születés-, pontosabban szülésnapon nyertek Oksnesék. Mindegyik alkalommal Hege Jeanette szült, és a család duplán örülhetett: egyrészt az újszülöttnek, másrészt a lottónyereménynek.


Hege a harmadik nyeremény idején csupán terhes volt, de a két lánytestvér három fivére - ok még nem nyertek, ám már nagyon szeretnének - arra buzdítja Hegét, hogy szüljön még legalább tíz gyereket.

A lottójátékot a norvég Norsk Tipping AS cég szervezi. Közlése szerint akadt már olyan fogadó, aki kétszer nyert a lottón, de olyan család még sohasem, amely háromszor.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x