Páratlan rekordok dőltek meg Budaörsön
hirdetés
Címlap / Őrület / Páratlan rekordok dőltek meg Budaörsön

Páratlan rekordok dőltek meg Budaörsön

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Kerékpáros magasugrás és mikroméretű origami hajtogatás - ezekben a számokban is rekordot döntöttek ma a lehetetlen kihívása elnevezésű versenyen. 

 

Rendezvénynaptár
A viadal idén ünnepli harmincadik születésnapját, először Zürichben tartották meg 1982-ben. Az eseményt most először rendeztek meg Magyarországon. A szombaton kezdődött kétnapos versengés célja az volt, hogy a résztvevők minél több rekordot döntsenek meg.


Fekete Viktor kerékpárral magasat ugrik - MTI Fotó: Illyés Tibor

Az egyik leglátványosabb szám az volt, amikor egy terepjáró áthajtott Bányai Attila hasán. Ő volt az, aki néhány éve a torkának szegezett lándzsával egy 2,5 tonnás teherautót tolt el. Most arra vállalkozott, hogy egy 1,7 tonnás kocsi alá fekszik. A rekordkísérletet hosszas felkészülés előzte meg, és végül sikerült, a jármű ötször gördült át a hasára tett rámpán. Néhány horzsoláson kívül más baja nem esett a rekordernek.

Bányai Attila az M1 Híradójának elmondta: ilyenkor átkerül egy más állapotba, az energiát az igénybevett testrészéhez irányítja, és így nem érez fájdalmat.


Bányai Attila hasán áthajtott egy terepjáró - Forrás: origo

Megdőlt a kerékpáros magasugrás eddigi országos rekordja is. Fekete Viktor 10 centiméterrel múlta felül a korábbi csúcsot, 115 centimétert sikerült átugrania.

Ez a svájci férfi a telefonkönyv tépés rekordját állította fel. Az 1200 oldalas több mint egy kilós könyvet alig három másodperc alatt tépte szét. Elkészült egy háromszor-három milliméteres papírból hajtogatott szív is, amit szabad szemmel alig lehet látni, nagyító kell hozzá.


A szlovák Milan Roskopf bowlinggolyókkal zsonglőrködik - MTI Fotó: Illyés Tibor

A budaörsi Hermann Ottó Általános Iskolában rendezett fesztiválra öt országból huszonegy résztvevő érkezett. Az esemény védnökségét Erőss Zsolt hegymászó vállalta.

 
 
[ 1714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x