Egy vesztes képviselőjelölt elbontatta az általa építtetett...
Címlap / Őrület / Egy vesztes képviselőjelölt elbontatta az általa építtetett utat

Egy vesztes képviselőjelölt elbontatta az általa építtetett utat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-28

Egy ukrán képviselőjelölt elbontatta azt az utat, amelyet a kampány alatt építtetett, mert a választáson ellenfele nyert. 

A texty.org.ua szerint az eset a nyugat-ukrajnai Vinnyica megye egyik településén történt, ahol az október 28-án megtartott parlamenti választáson független jelöltként induló, ám közismerten a kormányzó Régiók Pártjához kötődő helyi üzletembert, Petro Jurcsisint legyőzte a Julija Timosenko volt kormányfőt támogató Egyesült Ellenzék-Batykivscsina egyéni jelöltje, Mikola Katyerincsuk.
 
Jurcsisin a választási kampány idején Ribcsinci faluban építtetett egy új közutat. Amint nyilvánosságra kerültek az eredmények, amelyek alapján jócskán alulmaradt - csaknem 50 ezer szavazattal kapott kevesebbet mint ellenzéki ellenfele -, utasította az építőmunkásokat, hogy munkagépekkel rombolják le az utat. A hír szerint most felszántott föld van a faluban az út helyén. 
 
Az üzletembernek tejfeldolgozó üzeme és patikahálózata van, és az egyik legnagyobb földbérlő a környéken. A helybeli gazdákat az út elpusztítása után most még azzal is riogatja, hogy a tejet az eddiginél alacsonyabb áron veszi meg tőlük.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1259 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x