Csalás! Botoxot használhatnak a pókerezők!
Címlap / Őrület / Csalás! Botoxot használhatnak a pókerezők!

Csalás! Botoxot használhatnak a pókerezők!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A profi pókerjátékosok botox injekciókkal tehetik kifejezéstelenné az arcukat, hogy könnyebben megtéveszthessék vetélytársaikat.  

Egy New York-i plasztikai sebész, bizonyos Dr. Jack Berdy botox injekciókat ajánl a pókereseknek és abban bízik, hogy ezzel új piacot talált magának. Az eredetileg a szépségiparban a rácok eltüntetésére használt botox injekciók kellemetlen mellékhatása, hogy az arc merevvé, kifejezéstelenné válhat és ez persze árt a szépségnek is. Ami ott baj, a pókereseknek valóságos áldás lehet, hiszen kifürkészhetetlenné teszi az arcukat.
 
 
 
 
Ha jó, vagy éppen rossz lapot kapnak, a játékosok önkéntelenül is felhúzhatják a szemöldöküket - ezt is megakadályozhatja a botox az orvos szerint. Dr. Jack Berdy “Pokertox” fantázianéven hirdeti szolgáltatását. Egyelőre még nem állnak sorba a jelentkezők az orvos rendelője előtt, de ő nagyon bízik az üzleti sikerben. 
 
Egy profi játékos, Josh Hale szerint viszont az ötlet 10-15 évet késett, mert ma már nem annyira a blöff , mint az esélyek analitikus mérlegelése a játék alapja. A játékosok persze figyelik az árulkodó jeleket, de alapvetően a fogadási szokásokat elemzik. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x