Bevallotta tettét a honfitársát Thaiföldön meggyilkoló...
Címlap / Őrület / Bevallotta tettét a honfitársát Thaiföldön meggyilkoló magyar

Bevallotta tettét a honfitársát Thaiföldön meggyilkoló magyar

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Bevallotta, hogy megölte magyar üzlettársát N. Gábor, aki D. M. névre kiállított izraeli útlevéllel tartózkodott a távol-keleti országban, és akit a thaiföldi hatóságok fogtak el a napokban - jelentette a Bangkok Post című thaiföldi napilap. 

 A lap internetes honlapján hírt adott arról, hogy a 38 éves férfit kihallgatták a thaiföldi rendőrök. E forrás szerint N. Gábor bevallotta a gyilkosságot, amelyet cinkostársával, K. Lajos Györggyel követett el egy phuketi bérelt házban még november 24-én. A hírportál szerint N. Gábor és R. Péter egy illegális, külföldi ügyfeleket kiszolgáló ingatlanlízingelő és -adás-vételi céget vezetett. Korábbi thaiföldi jelentések szerint a tettestársnak még nem bukkantak a nyomára.
 
R. Péter eltűnését egy Thaiföldön tartózkodó magyar barátja jelentette be a múlt héten. A holttestet a múlt pénteken találták meg egy műanyag zsákban egy gumifaültetvényen, Phuket szigetének Kathu körzetében. Mellkasán öt, a fején és az egyik bokáján két-két késszúrás volt, a kezei össze voltak kötözve, és csak egy alsónadrág volt rajta. Magyar barátja elmondta a nyomozóknak, hogy R. Péternek egy másik magyarral volt üzleti vitája Szamuj-szigeten. Így vezettek a szálak N. Gáborhoz.
 
A nyomozás eddigi adatai szerint N. Gábor dühös lett R. Péterre, mert azzal vádolta, hogy ráhamisította a nevét egy 15 millió baht (500 ezer dollár) értékű telek adásvételi szerződésére.
 
Ezután R. Péter feljelentette üzlettársát a rendőrségen azzal a váddal, hogy halálosan megfenyegette őt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1445 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x