Thaiföldön őrizetbe vettek még egy magyar a gyilkosság miatt...
Címlap / Őrület / Thaiföldön őrizetbe vettek még egy magyar a gyilkosság miatt

Thaiföldön őrizetbe vettek még egy magyar a gyilkosság miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Egy másik magyart, K. Lajos Györgyöt is őrizetbe vettek Thaiföldön, Szamuj szigetén a 47 éves R. Péter meggyilkolásával kapcsolatban - erősítette meg a phuketi tartományi rendőrség parancsnoka, akinek szavait a Phuket Gazette lap közölte szombaton internetes oldalán. 

Csoti Csavalvivat vezérőrnagy azt mondta, kapcsolatban állnak a helyi rendőrökkel, de egyelőre nem tudni, hogy a gyanúsítottat mikor szállítják Phuketbe.
 
Korábban a thaiföldi sajtó azt írta, hogy N. Gábor, aki D. M. névre kiállított izraeli útlevéllel tartózkodott a távol-keleti országban, ahol a hatóságok a napokban gyilkosság gyanújával elfogták őt. 
 
A Bangkok Post című thaiföldi napilap pénteken már arról adott hírt, hogy a 38 éves N. Gábor bevallotta a gyilkosságot, amelyet a cinkostársával, K. Lajos Györggyel követett el egy phuketi bérelt házban még november 24-én. A hírportál szerint N. Gábor és R. Péter egy illegális, külföldi ügyfeleket kiszolgáló ingatlanlízingelő és -adásvételi céget vezetett. 
 
A nyomozás eddigi adatai szerint N. Gábor dühös lett R. Péterre, azzal vádolta meg, hogy R. Péter ráhamisította a nevét egy 15 millió baht (100 millió forint) értékű telek adásvételi szerződésére.
 
Ezután R. Péter feljelentette üzlettársát a rendőrségen azzal a váddal, hogy halálosan megfenyegette őt.
 
R. Péter eltűnését egy Thaiföldön tartózkodó magyar barátja jelentette be a múlt héten. A holttestet több mint egy hete találták meg egy műanyag zsákban egy gumifaültetvényen, Phuket szigetének Kathu körzetében. Mellkasán öt, a fején és az egyik bokáján két-két késszúrás volt, a kezei össze voltak kötözve, és csak egy alsónadrág volt rajta. Magyar barátja elmondta a nyomozóknak, hogy R. Péternek egy másik magyarral volt üzleti vitája Szamuj-szigeten. Így vezettek a szálak N. Gáborhoz.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x