Felgyújtotta magát a világvégétől való félelmében egy...
Címlap / Őrület / Felgyújtotta magát a világvégétől való félelmében egy ukrán férfi

Felgyújtotta magát a világvégétől való félelmében egy ukrán férfi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Egy munkanélküli férfi benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát az állítólagos világvége miatt a kelet-ukrajnai Luhanszk megye egyik kistelepülésén. 

A megyei rendőrség szerint a 45 éves férfi előtte élettársával italozott, azután követte el az öngyilkosságot. Összeégett holttestét egy családi házban találták meg Szokolohorivka faluban. Szomszédai szerint a férfi gyakran beszélt a világvége eljöveteléről, és arról, hogy öngyilkosságra készül. 
 
Az ukrán közvéleményt már hónapok óta foglalkoztatta a világvége, ám a felmérésekből úgy tűnik, ahogy közeledett a napja, úgy hagytak alább egyre inkább az aggodalmak. 
 
A Research & Branding Group közvélemény-kutató cég szeptemberi felmérése szerint az ukránok több mint egyharmada akkor még biztosra vette, hogy még idén bekövetkezik a világvége, decemberre azonban az apokalipszisben hívők száma jelentősen csökkent. Ugyanezen közvélemény-kutató e havi felmérésének az lett az eredménye, hogy az ukránok 85 százaléka egyáltalán nem készül a világvégére. 
 
A hírek szerint ugyanakkor jelentős mennyiségben vásároltak fel országszerte gyufát, gyertyákat, öngyújtókat és elemlámpákat. A nyugat-ukrajnai Zsitomir városában például két héttel ezelőtt a gyertyák ára a háromszorosára emelkedett a piacokon a nagy kereslet miatt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1385 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x