Eltűnt egy brit egyetemista Budapesten
Címlap / Őrület / Eltűnt egy brit egyetemista Budapesten

Eltűnt egy brit egyetemista Budapesten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Újévre virradóra eltűnt egy 25 éves brit egyetemista férfi Budapest belvárosában - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: az V. kerületi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Daniel Gliksten 25 éves brit állampolgár eltűnése ügyében.
 
A rendőrség adatai szerint a fiatalember 2013. január 1-jén a hajnali órákban egy az V. kerületi Zrínyi utcában található szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
 
 
A brit fiatal 190 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor kék-fehér csíkos inget, szürke pulóvert, barna kockás zakót, bordó nadrágot és barna színű bőr bakancsot, valamint fémkeretes szemüveget viselt.
 
A BRFK azt kéri, hogy aki a kép alapján felismeri Daniel Glikstent, és a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentse azt a rendőrségnek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x