Higított sósavat itatott diákjaival egy tanár Japánban
Címlap / Őrület / Higított sósavat itatott diákjaival egy tanár Japánban

Higított sósavat itatott diákjaival egy tanár Japánban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Fegyelmi vizsgálat indult egy középiskolai tanár ellen Japánban, miután fény derült rá, hogy büntetésből sósavat itatott két diákjával kémiaóráján - írta az Aszahi Simbun napilap. 


Rendezvénynaptár
A Gamagori városának oktatási hivatala által lefolytatott vizsgálat szerint a tanár közölte diákjaival, hogy aki elrontja a feladott kémiai kísérletet, annak büntetésből sósavat kell innia. Két diáknak nem sikerült a kísérlet kivitelezése, ezért a tanár 15 milliliternyi erősen hígított sósav megivására kényszerítette őket.
 
A diákok nem szenvedtek egészségkárosodást, de az oktatási hivatal elfogadhatatlannak nevezte az esetet, és kilátásba helyezte a tanár megbüntetését. A hivatal sajtótájékoztatón kért bocsánatot a történtekért.
 
Az eset még tavaly decemberben történt, de csak az utóbbi napokban jutott a hivatal tudomására, miután egy szülő értesítette őket.
 
A tanár azt mondta, azért fenyegette meg a diákokat a szokatlan - és potenciálisan egészségkárosító - büntetéssel, hogy így motiválja őket, ugyanakkor később elismerte, hogy hibázott.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x