Lelőtte barátnőjét a műlábú paralimpiai bajnok
Címlap / Őrület / Lelőtte barátnőjét a műlábú paralimpiai bajnok

Lelőtte barátnőjét a műlábú paralimpiai bajnok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Letartóztatták Oscar Pistoriust, aki dél-afrikai otthonában lelőtte a barátnőjét. Lehet, hogy betörőnek hitte a Valentin-napi meglepetésre készülő nőt. 

Betörőnek nézte, ezért hajnalban lelőtte barátnőjét Oscar Pistorius, a dél-afrikaiak művégtagokkal versenyző atlétája, a tavalyi londoni olimpia egyik sztárja - jelentették a helyi sajtó.

Egyes értesülések szerint a barátnő Valentin-nap alkalmából meg akarta lepni Pistoriust, ezért beosont a házba. A rendőrség azonban egyelőre előre megfontolt gyilkosság ügyében nyomoz és hangsúlyozza, hogy a pár veszekedései miatt korábban már ki kellett vonulniuk a házukhoz. 
 
A hatszoros paralimpiai bajnok, az épek között 4x400-as váltóban vb-ezüstérmes műlábú futó ellen emberölés a gyanú, kihallgatása folyamatban van.
 
A johannesburgi Talk Radio 702 adásban azt mondták, hogy Pistorius a nő fejét és kezét találta el, valamint hozzátették, hogy betörőnek hihette a barátnőjét.
 
Az áldozat, a 30 éves Reeva Steenkamp keresett modell volt. A sajtósa, Sarit Tomlinson a következőket mondta róla.
 
"Ő volt a legédesebb ember a Földön. Egy angyal volt. Pár hónapja voltak együtt, és ez egy egészséges, mesés kapcsolat volt. Sokkoló ami történt" - nyilatkozta Tomlinson. - "Reeva egy felemelkedő csillag volt, szinte berobbant a médiába. Tehetséges, okos lány volt."
 
 
A BBC emlékeztet arra, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságban rengeteg a betörés és a rablás, ezért sokan tartanak otthon fegyvert, hogy megvédjék magukat.
 
A 26 éves, hatszoros paralimpiai bajnok decemberben azzal is szenzációt keltett, hogy megnyert egy 200 méteres futóversenyt, amelyben egy ló volt az ellenfele.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x