Megdőlni látszik Pistorius védekezése
Címlap / Őrület / Megdőlni látszik Pistorius védekezése

Megdőlni látszik Pistorius védekezése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Az újabb kiszivárogtatott részletek cáfolják a paralimpiai bajnok állítását, hogy barátnőjét betörőnek hitte, ezért lőtte le. 

A dél-afrikaiak műlábbal versenyző futója, a tavalyi londoni olimpia egyik sztárja azzal védekezett, hogy tévedésből lőtte le barátnőjét. A 30 éves Reeva Steenkamp fotómodell eszerint az emeleti fürdőszobában volt, amikor az ajtón keresztül négyszer meglőtték, sőt az a feltételezés is megjelent a sajtóban, hogy a nő Valentin napon meg akarta lepni Pistoriust és belopózott a házba.
 
Az újabb sajtóértesülések szerint azonban egyáltalán nem ez történt és a rendőrség megalapozottan feltételezi, hogy szándékos gyilkosságról van szó. 
 

 
Először is szó sincs belopózásról, a nő az ágyban feküdt Pistoriussal, mielőtt csütörtök hajnalban elszabadult a pokol. Találtak egy töltényhüvelyt a hálószobában, ezért az tűnik valószínűnek, hogy az első lövés még itt érte  a csípőjén a modellt, aki bemenekült a fürdőszobába, miközben Pistorius üldözte. 
 
Találtak egy véres krikettütőt is, az egyelőre még nem világos, kinek a vére van az ütőn. Reeva Steenkamp koponyája is megsérült, ezért lehet, hogy Pistorius a krikettütővel megütötte, bár az sem zárható ki, hogy a nő próbált védekezni az ütővel.
 
Pistorius egy tavalyi interjúban elmondta: az ajtaja mögött tartotta a krikettütőt, az ágya mellett tartott egy pisztolyt, az ablakban pedig egy géppisztolyt.
 
A futó egyik barátja, Justin Divaris most azt mondta a helyi sajtónak, hogy a futó felhívta őt 3 óra 55 perckor és a telefonba azt mondta neki: „A babámat, megöltem a babámat. Az Isten verjen meg.” Hozzátette: „Pistorius ezt követően ismét elmondta: borzalmas baleset történt, meglőttem Reevát.”
 
A sajtó szerint a szomszédok és Pistorius helyszínre rohanó családtagjai igyekeztek életben tartani a lányt, aki azonban még a mentők kiérkezése előtt belehalt sérüléseibe.
 
A pár veszekedései korábban többször fordultak erőszakba, a szomszédok korábban a rendőrséget is kihívták. A sajtó szerint volt indíték is a gyilkosságra, a modell állítólag félrelépett, ráadásul Pistorius egyik barátjával. 
 
A bíróság a múlt héten meg akarta hallgatni Pistoriust, de teljesen összeomlott és folyamatosan zokogott a tárgyalóteremben, ezért ügyvédje kérésére keddre halasztották meghallgatását. Ezen a napon temetik el Reeva Steenkampot is szűk családi körben. A futót a pretoriai rendőrségen tartják fogva.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2134 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x