Fedezze fel Andalúzia ízeit!
Címlap / Őrület / Fedezze fel Andalúzia ízeit!

Fedezze fel Andalúzia ízeit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Spanyol hetek a törökbálinti, budakalászi és fóti Cora Áruházakban 2005. június 2-19. között  

 

A Cora áruházlánc ismét gondoskodik arról, hogy a magyar vásárlók különleges, új ízekkel, termékekkel ismerkedhessenek meg: június 2. és 19. között Andalúzia költözik a törökbálinti, a budakalászi és a fóti Cora hipermarketbe. A több száz termék bemutatása és kóstoltatása mellett spanyol programok biztosítanak önfeledt kikapcsolódást az egész családnak.

Az Extenda-Andalúz Kereskedelemfejlesztési Irodával közösen szervezett programsorozat elsődleges célja, hogy a vásárlók megismerjék a spanyol termékeket, és a hozzájuk kapcsolódó autentikus gasztronómiai kultúrát. A vásárlás valódi spanyol hangulatát a Cora hipermarketekben megrendezett kulturális rendezvények is szolgálják: flamenco tánccsoportok és együttesek, gitárművészek és spanyol énekesek varázsolják ide Andalúziát.

Természetesen a kisebbekről sem feledkeznek meg, mindhárom helyszínen spanyol ihletésű „Kölyökklub” várja a gyerekeket: lesz bábelőadás, kézműves-foglalkozás, legyezőhajtogatás és számos más meglepetés.

Érdemes azért is ellátogatni a spanyol színeket öltő Cora hipermarketekbe, mert a vásárlók nyereményjátékon vehetnek részt, melynek áruházanként kisorsolt szerencsés győztesei két személyre szóló vacsorát nyernek a Pata Negra spanyol étterembe, a fődíj pedig – amely a Malév és az Aeroviva ajándéka – nem is lehetne más, mint egy kétszemélyes andalúziai utazás.

Ha pedig kedvet kaptunk a spanyol kultúra és gasztronómia még alaposabb megismerésére, június 2. és 19. között az Aeroviva utazási iroda mindhárom Corába kitelepülve akciós andalúziai utazási ajánlatokat kínál, amelyekhez különleges ajándékot kapnak a Cora vásárlói helyben történő megrendelés esetén.

Az esemény megrendezését a Spanyol Külkereskedelmi Intézet (ICEX) és az Andalúz Turisztikai Hivatal (TURASA) is támogatta. A rendezvénysorozat teljes programját a Cora budakalászi áruházában megrendezett sajtótájékoztatón mutatták be. Az eseményen részt vett Pedro Fernandez-Palacios, az Extenda-Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda Gazdasági igazgatója. Elmondta, hogy azért választották a Cora-t az eseménysorozat megrendezésének helyszínéül, mert Magyarországon a Cora áruházlánc kínálja a legigényesebb és legszélesebb áruválasztékot. Naszály Éva, a cég budapesti irodájának igazgatója hozzátette, hosszú távú együttműködés kialakítására törekednek a Cora-val, és terveik között szerepel több, hasonló esemény megszervezése a jövőben.

Az áruházláncot képviselő Tasi József, a budakalászi Cora áruház igazgatója arról beszélt, hogy a Cora filozófiájának két alappillére a minőség és a széles választék. „Választékunkat szívesen szélesítjük tovább hazánkban még sohasem kóstolt, különleges termékek felvonultatásával, és egyúttal egy izgalmas kultúrát is közelebb tudunk hozni vásárlóinkhoz. Kalandozzon kedvére a spanyol ízek és kultúra világában – a Corában!”


 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x