Jóslások, tisztánlátás, empátia
Címlap / Őrület / Jóslások, tisztánlátás, empátia

Jóslások, tisztánlátás, empátia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Tanuld meg figyelni környezeted jelzéseid, tanulj meg olvasni a jelekbõl, lásd és halld amit suttog az Univerzum, mert akarata érvényesül életedben.  

Tanfolyam 10 X 2 órán át!
Kezdés idõpontja: szeptember 13. (kedd) 18.00-20.00-ig!

Tanuld meg figyelni környezeted jelzéseid, tanulj meg olvasni a jelekbõl, lásd és halld amit suttog az Univerzum, mert akarata érvényesül életedben. Értsd meg a miérteket, az okokat és következményeiket, tanuld meg megismerni önmagad egy szimbólumrendszer segítségével. Lásd a szimbólumokat mindig mindenben, fedezd fel, hogy a múlt és a jövõ hol és hogyan kapcsolódik. Sorsszerûség és szabad akarat hogyan sétál kézenfogva... Légy teljesebb, ahogy kitárul a világ, segítsd magad döntéseidben, olvass a láthatatlanban. A belelátás képessége mindannyiunké, születésünk óta, bárki megtanulhatja használni!

A tanfolyam során szeretném megmutatani az élet egy másfajta szemléletét, szeretnék egy érzést, egy tapaszatali egységet átadni, ami által képesek leszünk olvasni saját sorsunkban!

A tanfolyam 10 alkalomból áll, alkalmanként mintegy 2 órából, minden héten kedden, 18.00-20.00 óráig (ez az időpont aztán a csoport igényei szerint kissé alakítható is!!!); amennyiben szükséges, további 2-3 konzultációs alkalmat tartunk (a plusz foglalkozás ingyenes!). A képzés 10 fõs csoportokban zajlik. Kismamáknak a gyermekmegõrzés megoldott, de kérem előre jelezni! A tanfolyamhoz, jegyzetek, segédanyagok is járnak, az anyag elsajátításának megkönnyítésére. Az elméleti képzés mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, valamint az órák végén a tisztánlátást segítő meditációkat végzünk! A tanfolyam ára: 20.000 Ft. Jelentkezni lehet telefonon: 06-20-535-95-40.
Email: blacknorna@freemail.hu
Mindenkit szeretettel várok!

A tanfolyam részletes anyaga:

- Tisztánlátás és hallás
- Jósálmok, és tudatos álmodás
- Kristályok és tükrök a jóslásban
- Szellemi segítõk
- Az intuíció fogalma
- Jóslások az emberi testen
- Az inga
- Tenyérjóslás
- A Tarot
- Elemekkel való jóslások
- Egyéb praktikus jóslások
- A cigánykártya
- Az Ogham
- Rúnatarot
- Atlantiszi jóskártya
- Jóslás az asztrológiában
- A Ji Csing
- Emberismeret, szabályok, és etika
- A jövõ fogalma
- A múlt szerepe
- Ami segíti a divinációt
- Önismeret és emberismeret a jóskártya által

"Jung a tudatos én által irányított négy fõ funkciót különít el:
a gondolkodást, az érzést, az intuíciót, és az anyagi világ közvetlen érzékelését (...) A személyiségfejlõdéséhez mindegyik funkció és irányulás fejlesztése szükséges."
Dr. Süle Ferenc
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 19694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x