HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Őrület / Makrobiotika - Egy világszemlélet

Makrobiotika - Egy világszemlélet

Forrás: Egészségvár
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Egy világszemlélet és életmód, amelynek a táplálkozás is szerves része, 

 

Rendezvénynaptár
Makrobiotika. Egy világszemlélet és életmód, amelynek a táplálkozás is szerves része, hiszen az “azzá leszel, amit eszel” igazsága olyan egyszerű és csodás, mint a makrobiotika egyik termés pillére a barna rizs. Makrobiotika. Egy elmélet, amelyet fél évszázada kutat és oktat a 80 éves japán – amerikai Michio Kushi. Egy elmélet, amelynek gyökerei a taoista Lao-Ce filozófiájából merítkező, XVII. Századi japán Ekken Kaibaráig nyúlnak vissza és amelynek stafétabotját egymásnak adták kiemelkedő gondolkodók.

Köztük George Ohsawa, aki saját tbc betegségéből kigyógyítva saját magát, hivatásának választotta a makrobiotikát. Az ő tanítását messze továbbfejleszve, Albert Einstein, Thomas Mann és Unton Sinclair bátorítását is élvezve a makrobiotikát sok ezernyi saját tanfolyam, diagnózis és gyógyító egyéni diéta tapasztalataival erősítve működött és működik az Egyesült Államokban, Massachusetts államban a Kushi Intézet. Makrobiotika.

Egy rendszer, amely Michio Kushi hite szerint a békés társadalmak korához vezethet el, hiszen a sejtekig hatoló táplálék határozza meg az egyes ember és a társadalmak karakterét, magában hordozza háború és béke üzenetét. Makrobiotika. Michio Kushi és néhai társa, felesége, Avelin könyvek tucatjaiban foglalta össze a jin és jang egyensúlyának betegeket gyógyító, egészségeseknek teljes életet adó erejét. Makrobiotika. Hollywoodi szupersztárok, aikido harcművészek, meghajszolt mindennapi hősök ezreinek bizonyított életmodellje, amelynek célja, hogy mindenki megtalálhassa azt az ösvényt, amelyen járva önmagával és másokkal békében élheti az életét.

Egészségvár

 
 
[4477]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x