Transzlégzés
hirdetés
Címlap / Őrület / Transzlégzés

Transzlégzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Mikor én transzlégzésre megyek, azt érzem, hogy most az igazság órája következik. Most igaz ember leszek, kitisztult lélekkel. 

MI A TRANSZLÉGZÉS?
A transzlégzés egy intenzív meditáció, olyan transztechnika, melyet a nyugati pszichoterápia a szúfi misztikusoktól és az indiai jógahagyományból vett át. Természetes, biztonságos módszer tudatállapotunk megváltoztatására, transzállapot elérésére, tudatunk, lelkünk, szívünk megnyitására. Célja, hogy mély, autentikus önmagunkat átéljük, és/vagy megtapasztaljuk, hogy milyen karakterfixációk, „ego-trippek” választanak el attól.

A légzés hatására a merev én falai fellazulnak, és a lélek képlékennyé válik mélyebb valóságának élő megtapasztalására. Gyakori a születéssel- vagy szüléssel kapcsolatos élmények is. A legtöbb ember spirituális tapasztalatokat is átél, a spiritualitás széles sávjában.

Az átélés hatására bizonyos megfontolásokat, döntéseket hozhatunk a hétköznapi életünkre nézve, ahonnan a transzra belépünk, és ahová azután visszatérünk. Így a transz egy kitüntettet, nagy energiájú, szent, ünnepi mozzanata életünknek.

„Mikor én transzlégzésre megyek, azt érzem, hogy most az igazság órája következik. Most igaz ember leszek, kitisztult lélekkel. Organikusan eleven, és valósan látó, mind gondolatilag, mind a mögöttes érzékkel. Ezek nagyon értékes történések a számomra.” (Bence)
„Mikor én transzlégzésre megyek, felkészülök arra, hogy átéljem az Egységet önmagammmal, életemmel és a világgal. Találkozás, de nem szembetalálkozás. Belső és külső egybeolvad, leomlanak a látszatvalóság falai. Felkészülök arra, hogy bölcsebb valónk üzenetét megfogadjam.” (Csaba)

Emberenként változó és előre nem megjósolható, hogy pontosan ki mit fog átélni. Van aki a karakterével (ego) találkozik szembe tisztán, és szembe néz önmagával (személyes pszichoterápiás hatás), van aki spirituális élmények széles spektrumának egy vagy több aspektusával (személyen túli, transzperszonális hatás).

MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, HOGYAN TÖRTÉNIK?
(Szomszédmentes) teremben, biztonságos körülmények között, pszichológus és orvos felügyeletével lélegzel. Segítő-vezető útmutatást kapsz elejétől a végégig. Ott helyben tanulod meg a technikát, nem baj, ha előtte még nem csináltál ilyet, sőt a kezdő-tudata, ahogy a zen hívja, gyakran előny.

A lélegzéses fázis előtt lazítást, majd rákészülő, vezetett átgondoló meditációkat és csoportgyakorlatokat végzünk. A légzés alatt e célra összeállított, a tudatállapot változás menetéhez igazodó világzenék, általában élő zenészek közreműködésével szoktak szólni. Ezután körbegyűlünk, megbeszéljük közösen az átélt élményeket.

HOGYAN KÉSZÜLJEK RÁ, MIT HOZZAK?
Aznap ne egyél, üres gyomorral érkezz! Mint a meditációk és transzok esetében általában, itt is igaz, hogy ha járatos vagy a böjtben, és előtte böjtölsz, az hatékonyan rásegít. Ez nem előfeltétel azonban. Ha böjtben nem vagy járatos, akkor nem érdemes ezzel terhelned magad most, mert elvonja a figyelmedet. Ami fontos: Aznap ne egyél, üres gyomorral érkezz!

Aznapra javaslom, hogy ne csinálj más programot, mert érzékeny maradsz még órákon át. Az emberek egy ilyen lélektanilag s testileg is intenzív nap után gyakran csendre, pihenésre szoktak vágyni.

A csoport után igény szerint lehetőséged van folytatni és tovább szőni az egyénileg a felmerült dolgokat feldolgozását, ez ügyben kérünk fordulj hozzánk bizalommal!
Egyéni pszichológiai konzultációt, tisztázó-, önismereti-, és terápiás munkát, valamit meditáció tanulást nyújtunk.

Hozzál:
• polifoamot
• papírzsebkendőt
• takarót, melyet magadra terítesz ha fázol (a testhő kissé lehűl a légzés hatására)

A módszer ellenjavallt a következõ esetekben:
• keringési problémák
• szív-, ér-, és idegrendszeri problémák
• magas vérnyomás
• szemproblémák
• tüdő problémák
• diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémák – pánik, fóbia, depresszió, skizofrénia, pszichózis, téveszmék, stb.
• epilepszia
• terhesség, vagy terhesség gyanúja

Ha nem tudod eldönteni a te esetedet, vagy valamilyen itt fel nem sorolt problémád van, kérlek jelezd nekünk előre!

Részletesebb leírás Bencelap oldalon található.

 
 
[ 2559 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x