Itthon is hódít a pulykaernyőzés
hirdetés
Címlap / Őrület / Itthon is hódít a pulykaernyőzés

Itthon is hódít a pulykaernyőzés

Forrás: Ökörszem
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Az Egyesült Államok után Magyarországra is begyűrűzött az új extrémsport-őrület  

 

Rendezvénynaptár
Az Egyesült Államok után Magyarországra is begyűrűzött az új extrémsport-őrület: a pulykaernyőzés. Több hazai klub már átállt a a meglehetősen drága ernyőkről az olcsó pulykákra, s ennek következtében ugrásszerűen megnőtt a taglétszáma.

A Meltingclocktimes című szaklap néhány hónapja számolt be az új amerikai hóbortról, idézve Nebold Einacracker oktatót, akinek elmondása szerint az ernyőt húsz lazán egymáshoz kötött pulyka kiválóan helyettesíti.

A szakemberek megegyeznek abban, hogy a pulykacsapat biztonságosabb mint a hagyományos ernyő, bár elismerik, hogy egy-két példány szívrohamot kap a kiugráskor. Annak az esélye azonban nagyon kicsi, hogy mind a húsz pulyka halálra ijedjen – mondják. Ezért a pulykaernyőzők nem viselnek biztonsági felszerelést, legfeljebb egy ócska esőkabátot. Ez utóbbira a kiugráskor van szükség, mert a pulykák a hirtelen terhelés hatására heves potyogtatásba kezdenek.

Az új sportdivat nem mindenkinek tetszik. A hazai állatvédők demonstrációt terveznek a Parlament elé, hogy tiltsák be az újdivatú őrületet. Követelésük azonban várhatóan süket fülekre talál, mert az ökörszem információi szerint több vezető politikus is a lelkes pulykaernyősök közé tartozik.
ökörszem
 
 
[ 539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x