Itthon is hódít a pulykaernyőzés
Címlap / Őrület / Itthon is hódít a pulykaernyőzés

Itthon is hódít a pulykaernyőzés

Forrás: Ökörszem
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Az Egyesült Államok után Magyarországra is begyűrűzött az új extrémsport-őrület  

Az Egyesült Államok után Magyarországra is begyűrűzött az új extrémsport-őrület: a pulykaernyőzés. Több hazai klub már átállt a a meglehetősen drága ernyőkről az olcsó pulykákra, s ennek következtében ugrásszerűen megnőtt a taglétszáma.

A Meltingclocktimes című szaklap néhány hónapja számolt be az új amerikai hóbortról, idézve Nebold Einacracker oktatót, akinek elmondása szerint az ernyőt húsz lazán egymáshoz kötött pulyka kiválóan helyettesíti.

A szakemberek megegyeznek abban, hogy a pulykacsapat biztonságosabb mint a hagyományos ernyő, bár elismerik, hogy egy-két példány szívrohamot kap a kiugráskor. Annak az esélye azonban nagyon kicsi, hogy mind a húsz pulyka halálra ijedjen – mondják. Ezért a pulykaernyőzők nem viselnek biztonsági felszerelést, legfeljebb egy ócska esőkabátot. Ez utóbbira a kiugráskor van szükség, mert a pulykák a hirtelen terhelés hatására heves potyogtatásba kezdenek.

Az új sportdivat nem mindenkinek tetszik. A hazai állatvédők demonstrációt terveznek a Parlament elé, hogy tiltsák be az újdivatú őrületet. Követelésük azonban várhatóan süket fülekre talál, mert az ökörszem információi szerint több vezető politikus is a lelkes pulykaernyősök közé tartozik.
ökörszem
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 928 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x