Elindultak Kammererék is melegvízi táborba
Címlap / Őrület / Elindultak Kammererék is melegvízi táborba

Elindultak Kammererék is melegvízi táborba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A többiekhez képest ugyan később indultak el melegvízes táborba a kajak-kenus fiúk,  

Kammerer, Kucsera, Kökény, Horváth, Gönczi, Gál, Benkő, Felszeghy…, hogy csak a legnagyobb neveket említsük abból a 20 fős csapatból, akik 2006. március 13-án kezdték meg melegvízi edzőtáborukat Sevillában.

A késői indulás oka – jegyezte meg Sári Nándor edző – az, hogy egyrészt a fiúk most jöttek haza sífutótáborból, másrészt az a megfontolás, hogy ha februárba indultak volna el, akkor mire visszajönnek, még mindig hideg az idő hazánkban, s nem igazán alkalmas a kemény edzésre.

A többiekhez képest ugyan később indultak el melegvízes táborba a kajak-kenus fiúk, de ez nem jelent visszaesést az edzésprogramban – jelentette ki Sári Nándor edző. A fiúk ugyanis február közepétől egy két és fél hetes sífutó táborban vettek részt. Ennek kapcsán Sári beszámolt arról, hogy szükség van ezekre az erőnlét fejlesztő, ugyanakkor biztonságos edzéstípusokra is, hiszen Magyarországon ebben az évszakban és időjárási viszonyok között nehéz futni, hó van, sár, jég, még a pályák sem tökéletesek, így nagy a sérülés veszély. „Ezért választom ez időszakra immár négy éve a sífutást, az idén közel 30 km-t tettek meg a fiúk naponta.“ – tette hozzá a többszörös olimpikonokat és világbajnokokat is kinevelő edző.

A fiúk a sífutótábor és a melegvízi edzőtábor között sem pihentek, hanem vízre szálltak, és a Dunán kezdték meg az alapozó munkát, még úgy is, hogy az időjárás nemigen kedvezett nekik. „Ha esik az eső vagy hull a hó, mi akkor is evezünk“ – jegyezte meg Sári.

A kajak-kenus fiúk áprilisban érkeznek haza Sevillából, de nem sokáig örülhetünk hazatérésüknek, ugyanis ruhát váltanak, és indulnak tovább Olaszországba, folytatni a felkészülést az idei évadra, különösen a szegedi világbajnokságra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 855 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x