Tisztítószerek az árvízkárosultaknak
Címlap / Őrület / Tisztítószerek az árvízkárosultaknak

Tisztítószerek az árvízkárosultaknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Egymillió forint értékű tisztítószert és egymillió forint készpénzt ajánlott fel a Henkel Magyarország Kft. a Magyar Vöröskeresztnek, 

Egymillió forint értékű tisztítószert és egymillió forint készpénzt ajánlott fel a Henkel Magyarország Kft. a Magyar Vöröskeresztnek, elsősorban az árvízkárosultak számára. Az adományt a Vöröskereszt Pest megyei szervezete juttatja el a rászoruló magánszemélyeknek és az intézményeknek. A Henkel vállalat belső szabályzata előírja, hogy a társadalmi célú tevékenységek között elsődleges a bajbajutottak megsegítése, különös tekintettel a természeti katasztrófákra. Így a Henkel Magyarország évek óta részt vesz az árvízkárok enyhítésében. Az együttműködés a Magyar Vöröskereszttel szinte a magyar vállalat megalakulása óta, több mint tíz éve tart. Eddig – a mostanival együtt – mintegy 137 millió forint összértékű adományt juttatott el a Henkel a szervezetnek, melynek arany fokozatú támogatója.

„Henkel- A barátságos, megbízható márka.” A Henkel olyan márkák és technológiák vezető gyártója, melyek könnyebbé, jobbá és szebbé teszik az emberek életét. A Fortune Global 500-as listáján jegyzett Henkel KGaA tevékenységei három stratégiai területre összpontosulnak: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika és testápolás, illetve ragasztóanyagok, tömítőanyagok és felületkezelő anyagok. A 2005-ös pénzügyi évben a Henkel KGaA árbevétele 11,974 milliárd euró volt. A Henkel KGaA világszerte több mint 50 000 alkalmazottat foglalkoztat. A Henkel márkái és technológiái a világ 125 országában élvezik az emberek bizalmát.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 675 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x