Póni Klub Majális a Kincsem Parkban
Címlap / Őrület / Póni Klub Majális a Kincsem Parkban

Póni Klub Majális a Kincsem Parkban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A Magyar Póni Klub Szövetség 2006. május elsején nagyszabású Póni Majálist rendez  

A Magyar Póni Klub Szövetség 2006. május elsején nagyszabású Póni Majálist rendez a 2005-ben frissen felújított Kincsem Park területén (Budapest, X. kerület, Albertirsai út). A rendezvény új színfolt a május elsejei programkínálatban, melynek a Kincsem Park egyedülálló légköre, a pónik és nagylovak színes kavalkádja és a sokféle kiegészítő program ad keretet.

A Póni Majálisra a belépés díjtalan. A látogatók szórakoztatásáról 9-18 óráig különböző póniversenyek, lovasbemutatók, óriásbáb előadások, kézműves foglalkozások gondoskodnak. A lovasbemutatón a minifogatok, dámalovasok, huszárok lovasíjászok mellett egy póni puszta ötös is bemutatkozik. A gyerekeknek ingyenes lovaglási lehetőséggel és pónisimogatóval is kedveskednek a szervezők.

A Magyar Póni Klub Szövetség célja, hogy népszerűsítse a lovassportokat és a lovakhoz kapcsolódó szabadidős tevékenységeket a gyermekek körében. A szövetség magas szintű lovaskultúra oktatásával igyekszik megoldást találni a lovas utánpótlás nevelésére, és arra törekszik, hogy útmutatást adjon a gyermekeknek az egészséges életmód kialakításához. További információk a szövetségről és a Póni Majálisról a Póni Majális oldalon.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x