Önkéntes segítség
Címlap / Őrület / Önkéntes segítség

Önkéntes segítség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A kutyák és az állatok, elszomorító hírekkel kerültek a középpontba az utóbbi hónapokban, mert rengeteg állatkínzás történt.  

A kutyák és az állatok, elszomorító hírekkel kerültek a középpontba az utóbbi hónapokban, mert rengeteg állatkínzás történt. Minden héten új szörnyűséget hallunk, de nem tudjuk, hogyan segítsünk.
A Levi’s munkatársai lehetőséget kapnak arra, hogy jobban megismerjék a szociális szükségleteket, és ne kelljen átsiklaniuk a problémák felett.

(A Rex Kutyaotthon Alapítvány segít céljaik elérésében. Az alapítvány egyik fő célja, hogy megváltoztassa a közösség elképzeléseit az állatokról és a környezetről. Azt szeretnék, ha mindenki felelőséget érezne a háziállatokért, és csökkenne a hajléktalan állatok száma Budapesten.

A központ Káposztásmegyeren van, 2 ha területen, állatotthonból, állat és környezetvédő centrumból, egy kis állatfarmból, és tóból áll.)

Társadalmi munkájukkal, a Levi’s munkatársai figyelmeztetni szeretnék az embereket a környezetvédelem fontosságára, és példát akarnak mutatni más cégeknek és a közösségnek.

De nem csak Magyarország példa az önkéntes programra.
A Levi’s a világon mindenhol végzi ezt e nagyon sikeres programot. Kb. 1300 ember vesz részt 45 különböző projektben.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x